| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
SurchO Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 0:43 Заглавие: Software za pechatni platki |
|
|
Molia ako niakoi znae za prost saftuer za risuvane na pechatni platki da mi kaje ....
Softueri kato protel i cadstar neshto ne mi se nravat s pretrupanite si gluposti a i sa plateni. Siguren sam che ima i mnoo po elementarni soft. za pravene na platki s chiato pomosh stava mnogo po-elementarno i barzo. Neobhodimo mi e samo da ima po-izpolzvanite tipove korpusi na elementite, PINovete da se svarzvat elementarno i da printira na hartia v realen razmer.......
Blagodaria predvaritelno .. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 4:18 Заглавие: |
|
|
Мисля че имам нещо подходящо.Остави някакъв адрес на който да ти пратя програмата  _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
ToHu Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 6:14 Заглавие: |
|
|
| Проста сложна, няма голяма разлика, по добре хвани нещо по известно,протел, оркат ... ето тук www.free.data.bg/togu има протел по стара версия,не е голям, и като за начало ще ти свърши чудесна работа, има и доста други програмнки но........ |
|
|
 |
SurchO Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 20:36 Заглавие: |
|
|
Noel Ako ti varshi rabota e-mail: [email protected]
10x  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 4:46 Заглавие: |
|
|
Провери си пощата
успех! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
surcho Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 21:09 Заглавие: |
|
|
Softwera e extra no ima malko zabelejki
Pyrvo che e na ruski i vtoro che v makrostite coklite za integralnite shemi ima greshki.. Naprimer IC_20 e sys 18pin a ne s 20 a IC_18 e sys 16pni a ne s 18 ... Moje da ima oshte propuski no ne sam gi otkriil oshte ...
Ako niakoi znae kak moje da si opravia tia neshta shte e super...
BTW izteglih si i Version 4 na programata no e demo a crack oshte ne sam nameril ta ako niakoi go e nameril veche moje da go spodeli
10x |
|
|
 |
|