Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Software za pechatni platki

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
SurchO
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 0:43    Заглавие: Software za pechatni platki Отговорете с цитат

Molia ako niakoi znae za prost saftuer za risuvane na pechatni platki da mi kaje ....
Softueri kato protel i cadstar neshto ne mi se nravat s pretrupanite si gluposti a i sa plateni. Siguren sam che ima i mnoo po elementarni soft. za pravene na platki s chiato pomosh stava mnogo po-elementarno i barzo. Neobhodimo mi e samo da ima po-izpolzvanite tipove korpusi na elementite, PINovete da se svarzvat elementarno i da printira na hartia v realen razmer.......
Smile

Blagodaria predvaritelno ..
Върнете се в началото
Noel
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 4:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля че имам нещо подходящо.Остави някакъв адрес на който да ти пратя програмата Smile
ToHu
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 6:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Проста сложна, няма голяма разлика, по добре хвани нещо по известно,протел, оркат ... ето тук www.free.data.bg/togu има протел по стара версия,не е голям, и като за начало ще ти свърши чудесна работа, има и доста други програмнки но........
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SurchO
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 20:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Noel Ako ti varshi rabota e-mail: [email protected]

10x Smile
Върнете се в началото
Noel
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2004 4:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Провери си пощата Smile
успех!
surcho
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2004 21:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Softwera e extra no ima malko zabelejki Smile

Pyrvo che e na ruski i vtoro che v makrostite coklite za integralnite shemi ima greshki.. Naprimer IC_20 e sys 18pin a ne s 20 a IC_18 e sys 16pni a ne s 18 ... Moje da ima oshte propuski no ne sam gi otkriil oshte ...
Ako niakoi znae kak moje da si opravia tia neshta shte e super...
BTW izteglih si i Version 4 na programata no e demo a crack oshte ne sam nameril ta ako niakoi go e nameril veche moje da go spodeli Smile

10x
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети