Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся ел. табло?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Човек с проблем
Гост

МнениеПуснато на: Вто Авг 02, 2005 17:59    Заглавие: Търся ел. табло? Отговорете с цитат

Търся да купя ново качествено ел. табло за вкъщи - 4 бушона за контакти и 1 за осветление. Ако бушоните са автоматични ще бъде супер.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 02, 2005 18:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако пък напишеш и откъде си ще е още по-добре Smile .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
nafo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 02, 2005 18:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Да ...кажи от каде си и може да ти направя...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
alexandro28
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Авг 02, 2005 21:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз не виждам какъв е проблема,е чак да го дискутираме,ок казвам веднага има чудесни турски малки табла 4-10 лева,с ДИН шина за монтаж ,турски не значи задължително лоши!!!Ако даржиш на марка ,е има Легранд ,Сименс,Мерлин Жерин ,но си е същото ,само цената е 8 пъти по висока,така сега еднополусните предпазители.
Мерлин Жерин 2 по 16А,един 32А ,за осветление 1 по 10А цената е от 4.50 до 10 лева ,зависи от магазина,Елмарк не препоръчвам,дефектират ,Мерлин Жерин са ок в съотношение цена качество,та така общо 30-35 лева и таблото е готово ,ако нямаш хабер от тоци ,то всеки квартален жичкаджия ще ти го събере за шише ракия Laughing Тва е ,дано помогнах
Гост

МнениеПуснато на: Сря Авг 03, 2005 3:30    Заглавие: Отговорете с цитат

С монтажа ще се справя.

Но защо 2x16A, 1x32А?

Имам 4 бушона за контакти:
1 за две стаи
1 за хол и коридор
1 за кухня
1 за отделен контакт в кухня където е вързана печка (фурна 4000W). Но имам на друг контакт в кухнята нагревател за вода 6000W и пералния. По-добре е на отделния бушон да вържа нагреватела и пералнията нали?

.. 1 за осветление - общ.
Върнете се в началото
БургасДрус
Гост

МнениеПуснато на: Чет Авг 11, 2005 15:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинете www.agat56.hit.bg
Върнете се в началото
alexandro28
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Авг 11, 2005 20:11    Заглавие: Отговорете с цитат

аиде сега и реклама ли ще пускаме ,егати ядосвам се на тези неща ,рекламата се прави на други места и се плаща!!!!Аз също си я плащам ! Щом е така ела и моите момчета ще ти го направят без пари,няма да обеднея от едно табло,а фирмата ми няма да я споменавам!
Човек с проблем
Гост

МнениеПуснато на: Нед Окт 02, 2005 22:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте отново. Известно време нямаше време за този ПРОБЛЕМ Sad Сега искам да го сменям, кажете ми адрес на фирма/магазин, която продава ел. табла. Ще съм благодарен на всяка помощ.
Върнете се в началото
tropper
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Окт 02, 2005 22:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Човек с проблем написа:
адрес на фирма/магазин

в кой град Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети