|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Човек с проблем Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 02, 2005 17:59 Заглавие: Търся ел. табло? |
|
|
| Търся да купя ново качествено ел. табло за вкъщи - 4 бушона за контакти и 1 за осветление. Ако бушоните са автоматични ще бъде супер. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 02, 2005 18:03 Заглавие: |
|
|
Ако пък напишеш и откъде си ще е още по-добре . |
|
|
 |
nafo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 02, 2005 18:53 Заглавие: |
|
|
| Да ...кажи от каде си и може да ти направя... |
|
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 02, 2005 21:01 Заглавие: |
|
|
Аз не виждам какъв е проблема,е чак да го дискутираме,ок казвам веднага има чудесни турски малки табла 4-10 лева,с ДИН шина за монтаж ,турски не значи задължително лоши!!!Ако даржиш на марка ,е има Легранд ,Сименс,Мерлин Жерин ,но си е същото ,само цената е 8 пъти по висока,така сега еднополусните предпазители.
Мерлин Жерин 2 по 16А,един 32А ,за осветление 1 по 10А цената е от 4.50 до 10 лева ,зависи от магазина,Елмарк не препоръчвам,дефектират ,Мерлин Жерин са ок в съотношение цена качество,та така общо 30-35 лева и таблото е готово ,ако нямаш хабер от тоци ,то всеки квартален жичкаджия ще ти го събере за шише ракия Тва е ,дано помогнах _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Авг 03, 2005 3:30 Заглавие: |
|
|
С монтажа ще се справя.
Но защо 2x16A, 1x32А?
Имам 4 бушона за контакти:
1 за две стаи
1 за хол и коридор
1 за кухня
1 за отделен контакт в кухня където е вързана печка (фурна 4000W). Но имам на друг контакт в кухнята нагревател за вода 6000W и пералния. По-добре е на отделния бушон да вържа нагреватела и пералнията нали?
.. 1 за осветление - общ. |
|
|
 |
БургасДрус Гост
|
|
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 11, 2005 20:11 Заглавие: |
|
|
аиде сега и реклама ли ще пускаме ,егати ядосвам се на тези неща ,рекламата се прави на други места и се плаща!!!!Аз също си я плащам ! Щом е така ела и моите момчета ще ти го направят без пари,няма да обеднея от едно табло,а фирмата ми няма да я споменавам! _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
|
 |
Човек с проблем Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 22:36 Заглавие: |
|
|
Здравейте отново. Известно време нямаше време за този ПРОБЛЕМ Сега искам да го сменям, кажете ми адрес на фирма/магазин, която продава ел. табла. Ще съм благодарен на всяка помощ. |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 22:49 Заглавие: |
|
|
| Човек с проблем написа: | | адрес на фирма/магазин |
в кой град  _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|