| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 26, 2005 21:19 Заглавие: |
|
|
Как се решава проблема със стоте волта  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 26, 2005 22:31 Заглавие: |
|
|
| Обикновенно се дава траф за тях от 220 на 110 волта но е грозна картина когато се монтира или трябва да го оставиш в стаята или трябва да му търсиш място отвън на стената в подходяща кутия |
|
|
 |
batPepo Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 06, 2005 20:48 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | | Обикновенно се дава траф за тях от 220 на 110 волта но е грозна картина когато се монтира или трябва да го оставиш в стаята или трябва да му търсиш място отвън на стената в подходяща кутия |
Ееее та кое му е грозното,една бяла ламаринена кутия сложена зад климатика така че да не се вижда и да обърква хората
То ако само това му е проблема? |
|
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Вто Сеп 06, 2005 20:58 Заглавие: |
|
|
Абе това с трафовате е такава чикия че ум да ти зайде  |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 06, 2005 21:11 Заглавие: |
|
|
За 28 квадрата с добра изолация и дограма ще стигне и девятка.Но цените сега са такива,че дванадесетица-нискотемпературна не проблем.И оставете втората употреба-там работата е също като с автомобилите-много са хубави,ама са стари Слагай OSAKA и живей в комфорт.За бебето не зная как ще го понеса,ама в Америка бебетата от 20 години най-малко растат на климатици и се чувстват много по-добре от нашите  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
batPepo Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 11:00 Заглавие: |
|
|
| weso написа: | Абе това с трафовате е такава чикия че ум да ти зайде  |
Защо? |
|
|
 |
batPepo Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 11:06 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | | ......... Слагай OSAKA и живей в комфорт...... |
Защо точно Осака??Според някои хора това е мръсна дума в климатичната техника наред с Елит и Самсунг. |
|
|
 |
savovs Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 12:54 Заглавие: |
|
|
| batPepo написа: | | Ditronix написа: | | ......... Слагай OSAKA и живей в комфорт...... |
Защо точно Осака??Според някои хора това е мръсна дума в климатичната техника наред с Елит и Самсунг. |
Защото е евтин :)За самсунга съм съгласен ,но за елита не.Имам елит и сам много доволен.3-та година работи ,охлажда и топли перфектно.Просто за цената си няма аналог,освен нео.И нео имам и то ми работи добре,но в офиса не работи.Всичко е въпрос на пари.Ако имах излишни щях да си взема дженерал-фуджитсу инвертор,ама нямам ,така ще си карам на елта и неото  |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 16:47 Заглавие: |
|
|
За SAMSUNG нямам инфо.Синът ми във Варна се топли с OSAKA и сме доволни.Стаята е 12 квадрати,девятката я стопля за 5 минути-буквално!Не е създавала проблеми,както и ELIT-а,който имаме.OSAKA-та при съвсем добра цена е с двойно огънат топлообменник,т.е.има по-голяма топлообменяща повърхност и работи и при много ниски температури ефективно.Основното предимство на кучите марки е цената. Не е без значение за продънените ни джобове,нали  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
batPepo Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 08, 2005 18:06 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | За SAMSUNG нямам инфо.Синът ми във Варна се топли с OSAKA и сме доволни.Стаята е 12 квадрати,девятката я стопля за 5 минути-буквално!Не е създавала проблеми,както и ELIT-а,който имаме.OSAKA-та при съвсем добра цена е с двойно огънат топлообменник,т.е.има по-голяма топлообменяща повърхност и работи и при много ниски температури ефективно.Основното предимство на кучите марки е цената. Не е без значение за продънените ни джобове,нали  |
Цената е много важен фактор, разбира се.Аз съм с две машини едната е Панасоник 12СКР-на 1 година работа го взех от едно фалирало магазинче.Инвертор е.И една Тошиба RAS- 285LDR секънд хенд от Япония.Втория е бил топ модел за 98-ма , моя е произведен 2000 г. и е страхтна машина.Много екстри и нашите студове въобще не я плашат.Тя е 14-ка за помещение 16 кв.м. просто не се мори въобще.
Аз винаги съм го казвал , не налагам мнението си, но за мен истинските машини са произведените в Япония.На парите на нова китайска машина или Осака аз слагам един инвертор втора ръка и проблеми няма.Фирмите вносители дават 3 години гаранция.И го правт спокойно защото знаят какво продават.Машини от Японския пазар, където критериите за качество са много по-високи от европейските. |
|
|
 |
|