|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 17:56 Заглавие: |
|
|
А бе нищо,все можем да се видим някога.За това са тези форуми.На времето,като бях радиолюбител,не търсех далечните връзки,по ми беше гот да си полафя с някой колега.Кофти е това,че от няколко години не идвам на панаира в Пловдив.Преди хуквахме с командировките от завода и ела,че гледай какво става.Сега обаче свирката е друга и трябва да се играе по нея  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2005 19:06 Заглавие: |
|
|
Малко късно се включвам в разговора .Имам два климатика фужицо 12 . компресори митсубиши на 100 волта не на 110 от япония купени са от Варна .Инвертори производсто 1992г купих ги преди три години .първата година спряха един след друг през месец смених им кондензаторите в импулсните захранвания и до ден днешен нямам проблеми .Като ги включа ноември ги спирам март и съм много доволен отопллявам си половината къща.Правил съм всякакви сметки и съм стигнал до извода че това да се топлиш на дърва е пълна глупост .Ако една печка на дърва работи толкова часове колкото аз ползвам климатика излиза с 20 процента по скъпо и му слугуваш.за опушване и ремонти няма да говорим.Истината е че климатика трябва да работи нонстоп ане да се изключва и трябва да имаш поне 150 -170 лева за за най студените месеци максимум те са два .170 лева в наи студените месеци за 2 климатика от които 45 са битов ток.отпляване на 65 кв с по две външни стени на стая. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
batPepo Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 15:27 Заглавие: |
|
|
| plamen petrov написа: | | Малко късно се включвам в разговора .Имам два климатика фужицо 12 . компресори митсубиши на 100 волта не на 110 от япония купени са от Варна .Инвертори производсто 1992г купих ги преди три години .първата година спряха един след друг през месец смених им кондензаторите в импулсните захранвания и до ден днешен нямам проблеми .Като ги включа ноември ги спирам март и съм много доволен отопллявам си половината къща.Правил съм всякакви сметки и съм стигнал до извода че това да се топлиш на дърва е пълна глупост .Ако една печка на дърва работи толкова часове колкото аз ползвам климатика излиза с 20 процента по скъпо и му слугуваш.за опушване и ремонти няма да говорим.Истината е че климатика трябва да работи нонстоп ане да се изключва и трябва да имаш поне 150 -170 лева за за най студените месеци максимум те са два .170 лева в наи студените месеци за 2 климатика от които 45 са битов ток.отпляване на 65 кв с по две външни стени на стая. |
За това говоря и аз, само дето сега в Пловдив пристигат модели от 2000-2003 година и са много по-модерни и по-икономични.
Фирмите без проблем им дават гаранция по 3 години защото знаят какви машини продават.Аз съм с Тошиба ДЦ инверторна фреон 410 и зимата прави чудеса. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|