Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Климатик нов Panasonic или Mitsubishi втора употреба
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Пет Сеп 09, 2005 17:56    Заглавие: Отговорете с цитат

А бе нищо,все можем да се видим някога.За това са тези форуми.На времето,като бях радиолюбител,не търсех далечните връзки,по ми беше гот да си полафя с някой колега.Кофти е това,че от няколко години не идвам на панаира в Пловдив.Преди хуквахме с командировките от завода и ела,че гледай какво става.Сега обаче свирката е друга и трябва да се играе по нея Crying or Very sad Laughing Laughing Laughing

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Съб Сеп 10, 2005 19:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Малко късно се включвам в разговора .Имам два климатика фужицо 12 . компресори митсубиши на 100 волта не на 110 от япония купени са от Варна .Инвертори производсто 1992г купих ги преди три години .първата година спряха един след друг през месец смених им кондензаторите в импулсните захранвания и до ден днешен нямам проблеми .Като ги включа ноември ги спирам март и съм много доволен отопллявам си половината къща.Правил съм всякакви сметки и съм стигнал до извода че това да се топлиш на дърва е пълна глупост .Ако една печка на дърва работи толкова часове колкото аз ползвам климатика излиза с 20 процента по скъпо и му слугуваш.за опушване и ремонти няма да говорим.Истината е че климатика трябва да работи нонстоп ане да се изключва и трябва да имаш поне 150 -170 лева за за най студените месеци максимум те са два .170 лева в наи студените месеци за 2 климатика от които 45 са битов ток.отпляване на 65 кв с по две външни стени на стая.
batPepo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 11, 2005 15:27    Заглавие: Отговорете с цитат

plamen petrov написа:
Малко късно се включвам в разговора .Имам два климатика фужицо 12 . компресори митсубиши на 100 волта не на 110 от япония купени са от Варна .Инвертори производсто 1992г купих ги преди три години .първата година спряха един след друг през месец смених им кондензаторите в импулсните захранвания и до ден днешен нямам проблеми .Като ги включа ноември ги спирам март и съм много доволен отопллявам си половината къща.Правил съм всякакви сметки и съм стигнал до извода че това да се топлиш на дърва е пълна глупост .Ако една печка на дърва работи толкова часове колкото аз ползвам климатика излиза с 20 процента по скъпо и му слугуваш.за опушване и ремонти няма да говорим.Истината е че климатика трябва да работи нонстоп ане да се изключва и трябва да имаш поне 150 -170 лева за за най студените месеци максимум те са два .170 лева в наи студените месеци за 2 климатика от които 45 са битов ток.отпляване на 65 кв с по две външни стени на стая.

За това говоря и аз, само дето сега в Пловдив пристигат модели от 2000-2003 година и са много по-модерни и по-икономични.
Фирмите без проблем им дават гаранция по 3 години защото знаят какви машини продават.Аз съм с Тошиба ДЦ инверторна фреон 410 и зимата прави чудеса.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети