Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Pravez ? Tarsia materiali po temata: Bulgaria ad Computers

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
zaranikolova
Гост

МнениеПуснато на: Нед Окт 09, 2005 17:01    Заглавие: Pravez ? Tarsia materiali po temata: Bulgaria ad Computers Отговорете с цитат

Zdr ,
iamam doklad na tema : Bulgaria and Computers, opitahse da izdiria v internet materiali, n osven za John Atanasov pochti nishto drugo ne namerih. Ideiata mi beshe d anapisha za Pravez, no niamam ideia ot kade moga da vzema materiali ot internet
ako niakaoi oje da mi pomogne, molia pishete
blagodaria
Върнете се в началото
iavor4o
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Нед Окт 09, 2005 17:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Доклада може и да е Bulgaria and Computers, ама тука сме свикнали да пишем на кирилица. Освен това във всеки град има по една сграда, обикновено в центъра, на която пише "Библиотека" и не е зле да я посетиш, защото с цопи и пасти само не става.
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Нед Окт 09, 2005 18:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам и компютър Правец в изправност.Ако нещо може да ти послужи насреща съм.
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Нед Окт 09, 2005 20:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Първия български компютър носеше звучното име ИМКО-абревиатура на ИМитация на КОмпютър Laughing Laughing :lol:Това би могло да заеме достойно място в доклада Idea

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
eler
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Раднево

МнениеПуснато на: Нед Окт 09, 2005 20:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Тук има една дискусия на подобна тема: http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/981579/an/0/page/0#Post981579. И пиши на кирилица, ако обичаш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
zaranikolova
Гост

МнениеПуснато на: Вто Окт 11, 2005 20:09    Заглавие: parvi stapki na Balgaria v internet prostranstvoto Отговорете с цитат

Eler,
Blagodaria za prepratkata. Molia da bada izvinena , che ne pisha na kirilitsa, no kolkoto i da iskam NE mi e vazmojno v momenta.
Iavor4o,
Tova s bibliotekata veche mi e hrumnalo, no shtom pravia zapitvane v internet, moje bi se nalaga. Po povod kirilitsata, iavor4o opredeleno ne e na kirilitsa Smile
G-n Kozev,
Ako mi potriabva shte se obadia.

Obiasnenie: v momenta sam se kontsentrilala da obiasniavam na edni nedoobrazovani chujdentsi , che Balgaria e imala computri i da ne mi zadavat tapi vaprosi ot sorta dali v momenta imame interent vaobshte. Vsiaka informatsia shte mi e ot polza, kato naprimer ot koga balgaria e v internet prostranstvoto, koia godina izlizat parvite computri, spomniam si 97 , che imah ICQ, che imashe mIRC, che imah Netscape.., no predi tova kak vo e bilo?
predvaritelno blagodaria i oshte vednaj: molia da bada izvinena, che ne pisha kirilitsa
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 11, 2005 20:45    Заглавие: Отговорете с цитат

zaranikolova, ако браузер-а ти е IE, то когато пишеш отговор или създаваш нова тема - вдясно от прозореца (в който пишеш) би трябвало да виждаш KREDOR-a, та той дава възможност за писане на кирилица.
По отношение на въпросите, то през далечната 84-а със сигурност вече се бяха появили първите IMKO-вци (а вероятно и малко по-рано), които бяха ПЪЛНО копие на APPLE II.
След това се появиха т.н. Правец 8 в различни модификации и "върха на сладоледа" Превец16.
В промеждутъка м/у "ябълката" и "16-ката" нещата да речем , че се произвеждаха (до някъде) - платки, част от елементната база, асемблиране и пускане.
След това, годините 90-91 (докато настъпи пълния крах) се купуваха китове които се асемблираха само.

По отношение на чужденците, едва ли си заслужава труда да бъдат убеждавани Smile , подобни неща лесно се проверяват и ако те не са в състояние да го проумеят, то е само загуба на време (според мен).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Вто Окт 11, 2005 21:08    Заглавие: Отговорете с цитат

По повод на последното изречение в поста на RC-достатъчно е да им дадеш препратка към линк"Джон Атанасов".Колкото и да са тъпи,ако не са чак толкова,все ще вдянат Laughing Laughing Laughing

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети