|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zaranikolova Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 17:01 Заглавие: Pravez ? Tarsia materiali po temata: Bulgaria ad Computers |
|
|
Zdr ,
iamam doklad na tema : Bulgaria and Computers, opitahse da izdiria v internet materiali, n osven za John Atanasov pochti nishto drugo ne namerih. Ideiata mi beshe d anapisha za Pravez, no niamam ideia ot kade moga da vzema materiali ot internet
ako niakaoi oje da mi pomogne, molia pishete
blagodaria |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
iavor4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 17:54 Заглавие: |
|
|
Доклада може и да е Bulgaria and Computers, ама тука сме свикнали да пишем на кирилица. Освен това във всеки град има по една сграда, обикновено в центъра, на която пише "Библиотека" и не е зле да я посетиш, защото с цопи и пасти само не става. _________________ Направи нещо идиотоустойчиво и те веднага ще създадат по-съвършен идиот |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 18:19 Заглавие: |
|
|
Имам и компютър Правец в изправност.Ако нещо може да ти послужи насреща съм. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 20:33 Заглавие: |
|
|
Първия български компютър носеше звучното име ИМКО-абревиатура на ИМитация на КОмпютър :lol:Това би могло да заеме достойно място в доклада  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
|
|
 |
zaranikolova Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 11, 2005 20:09 Заглавие: parvi stapki na Balgaria v internet prostranstvoto |
|
|
Eler,
Blagodaria za prepratkata. Molia da bada izvinena , che ne pisha na kirilitsa, no kolkoto i da iskam NE mi e vazmojno v momenta.
Iavor4o,
Tova s bibliotekata veche mi e hrumnalo, no shtom pravia zapitvane v internet, moje bi se nalaga. Po povod kirilitsata, iavor4o opredeleno ne e na kirilitsa
G-n Kozev,
Ako mi potriabva shte se obadia.
Obiasnenie: v momenta sam se kontsentrilala da obiasniavam na edni nedoobrazovani chujdentsi , che Balgaria e imala computri i da ne mi zadavat tapi vaprosi ot sorta dali v momenta imame interent vaobshte. Vsiaka informatsia shte mi e ot polza, kato naprimer ot koga balgaria e v internet prostranstvoto, koia godina izlizat parvite computri, spomniam si 97 , che imah ICQ, che imashe mIRC, che imah Netscape.., no predi tova kak vo e bilo?
predvaritelno blagodaria i oshte vednaj: molia da bada izvinena, che ne pisha kirilitsa |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 11, 2005 20:45 Заглавие: |
|
|
zaranikolova, ако браузер-а ти е IE, то когато пишеш отговор или създаваш нова тема - вдясно от прозореца (в който пишеш) би трябвало да виждаш KREDOR-a, та той дава възможност за писане на кирилица.
По отношение на въпросите, то през далечната 84-а със сигурност вече се бяха появили първите IMKO-вци (а вероятно и малко по-рано), които бяха ПЪЛНО копие на APPLE II.
След това се появиха т.н. Правец 8 в различни модификации и "върха на сладоледа" Превец16.
В промеждутъка м/у "ябълката" и "16-ката" нещата да речем , че се произвеждаха (до някъде) - платки, част от елементната база, асемблиране и пускане.
След това, годините 90-91 (докато настъпи пълния крах) се купуваха китове които се асемблираха само.
По отношение на чужденците, едва ли си заслужава труда да бъдат убеждавани , подобни неща лесно се проверяват и ако те не са в състояние да го проумеят, то е само загуба на време (според мен). |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 11, 2005 21:08 Заглавие: |
|
|
По повод на последното изречение в поста на RC-достатъчно е да им дадеш препратка към линк"Джон Атанасов".Колкото и да са тъпи,ако не са чак толкова,все ще вдянат  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|