| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ZaK Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 17:39 Заглавие: Търся схема за автоусилвател????? |
|
|
| Трябва ми схема за автоусилвател но да нее по малко от 1000W ????? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 19:32 Заглавие: |
|
|
| А централка за захранване имаш ли си в колата? |
|
|
 |
ZaK Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 19:42 Заглавие: |
|
|
| Ми чак централка нямам ама със захранването нямам проблем имам проблем с намирането на такава схема. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 20:04 Заглавие: |
|
|
| ZaK написа: | | .... ама със захранването нямам проблем .... |
Сигурен ли си в това, защото една проста сметка (без да се вторачваме в КПД-то на преобразователя, а такъв определено ще е нужен) показва нещо от сорта на 90-100А.
То зависи и каква точно мощност разбираш (да не е от китайските ), а и като ще е за кола от нея ли ще се захранва, щото може и от най-близкия стълб (ако е за стационарно ползване тогава е по-лесно).
И още нещо, дано да имаш повече отваряеми прозорци и колицата да е по-здрава, че току виж се разпаднала при подобно звуково налягане.
P.S. А сега малко по-сериозно:
Даваш ли си сметка какво точно искаш и как подобно нещо се реализира и дали си в състояние да се справиш? |
|
|
 |
nik_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 20:20 Заглавие: |
|
|
Човекът явно е манияк на тема МОЩНОСТ.Нещо като във филма БЪРЗИ иЯРОСТНИ(между другото-готино филмче),но | Цитат: | | да нее по малко от 1000W | ито НАПРАВИ СИ САМ .Тези работи изискват средства,че само фарадните С-та струват,колкото сравнително добра музика за кола..... _________________ Nikolay Ivanov
Skype(nikolay6905) |
|
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 20:30 Заглавие: |
|
|
Дааа, 1KW музика за кола - сигурно на колата е закачено ремарке с колони , а в багажника има 4 акумулатора от трактор !!! _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 22:12 Заглавие: |
|
|
на METALLICA като идваха преди години в Пловдив музиката им беше 20КW за цял стадион а ти искаш в колата си да вкараш 1КW????  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
ZaK Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 13:26 Заглавие: |
|
|
Пуснах тази тема защото немога да си намеря такава схема. Въпроса ми беше ако имате такава схема да ми я предоставите а не да обсаждаме може или неже да се вкарат 1000W в кола .
Елате на някои тунинг сабор преди няколко месеца беше голямото надсвирване значи там сам видял много повече от 1000W . А и аз заваршвам Ел. на автомобила и мисля че сам наясно със захранването. Ако имате желание истеглете и изгледаите това клипче http://www.realmofexcursion.com/videos/MTX/jackhammer.1.wmv Ако някои има такава схема ще сам много благодарен ако ми е предостави дори и да нее 1000W доволен сам и на 500W Това е и благодаря на всички за мнението по въпроса. |
|
|
 |
CLNIKI Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 14, 2005 19:30 Заглавие: IMA |
|
|
| Виж ZaK в нета има всякакви схеми но не са проверени:(.Аз бвх абсолютно като теб преди - манияк е слабо казано.Правих си правих си и не става и нве става.Схеми на преубразуватели бол,направих си,и на стапало си направих но не издаржа повече от 5-6 дена или гори захранването или стапалото или говорителя.Ако вси4ко е наред пак звука не е чист и т.н.Много е сложно за сам човек без апаратура и подходящи елементи говоря за MOS транзистори за захранването от порядъка на 30-40лв. броиката.Аз изгорих едно кило такива и пак бях доникаде.Наи накрая като всички останали си купих готови стапала и проблема се реши.Също така и кадърни говорители за предпочитане 15" и цена от 300 доооо...нали.ЗА НЕВЕЖИТЕ ЧИТАТЕЛИ четящи и отговарящи на въпроса ти в автомобил мойе да се монтира звук от 0,1 до 140 000w(ДА 140kW),и ако искат могат да се поровят в нета за клипове и снимки за да се понаучат:) Тази мощност която ти искаш не е нищо особенно,смисъл има и още повече нали? Но съвета ми е да си вземеш готови работи:) [email protected] за повече инфо за теб ZaK! |
|
|
 |
|