|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 14, 2005 17:24 Заглавие: Съвет за ДУ,моля! |
|
|
| Какво "универсално" ДУ биха ми препоръчали колегите.Отнася се най вече за това, да може да командва възможно най много ТВ-та. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 14, 2005 19:15 Заглавие: |
|
|
| на VISA са добри |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 14, 2005 19:21 Заглавие: |
|
|
| zapad написа: | | на VISA са добри |
Все пак ме интересува конкретен модел! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 14, 2005 21:42 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | Моделът съгласно цената: за 1, 2, 4 или 8 устройства. |
4 в 1. |
|
|
 |
vili Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 14, 2005 22:28 Заглавие: vili |
|
|
| работя с Pilot 4in1,Ruwido 4in1,имам и едно немско и понякога ми се иска да имам още няколко.Първо прецени за какво ти трябва пък тогава избирай. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 15, 2005 12:49 Заглавие: Re: vili |
|
|
| vili написа: | | работя с Pilot 4in1,Ruwido 4in1,имам и едно немско и понякога ми се иска да имам още няколко.Първо прецени за какво ти трябва пък тогава избирай. |
Отнася се за използване при ремонти естествено(не всеки клиент го донася, а някои изобщо нямат). |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 15, 2005 13:04 Заглавие: |
|
|
| Аз лично не съм видял досега универсален пулт който да става за всички случаи в практиката. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 15, 2005 13:16 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | Аз лично не съм видял досега универсален пулт който да става за всички случаи в практиката. |
Това е ясно и за това поставих -универсално в кавички.Трябва ми нещо за първо време ,което колегите смятат,че ще върши работа.След това ще има и друго и друго... |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 15, 2005 13:49 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Това е ясно и за това поставих -универсално в кавички.Трябва ми нещо за първо време ,което колегите смятат,че ще върши работа.... |
Точно това не беше ясно (поне на мен ), първият ти пост ми звучеше по друг начин, но както и да е.
В такъв случай, добрите варианти са:
- Универсален пулт на МАК (изрично подчертавам да е полски, а не китайско копие) - предимства: към него има добра книжка с кодове в която освен тях има и таблички със съответствие на символите на пулта и какво би трябвало да правят при конкретния код на въпросния модел. Недостатък (може би) - скъпичък е!
- Универсална Visa - има различни варианти (комбинации), също не лош пулт. Предимство: книжка подобна на тази на МАК-а и още една (според мен) много добра възможност да се въвеждат допълнителни кодове(функции), които не са описани - това доста помага в определени ситуации. Недостатъка е като при МАК-а.
- Универсален Pilot - много прилича на Visa-a по възможности, НО в последните модели (които постоянно се появяват и по нищо не се различават, освен добавените кодове) НЕ могат да се въвеждат допълнителни функции/кодове.
Книжката към него е "бедна" и освен описанието на начина на работа и табл. МОДЕЛ-КОД няма нищо забележително. Също трябва да се внимава за произхода му (Китайците не спят!!!)
- Всички останали със своите предимства (единственото май е, че са евтинки) и недостатъци. Понякога няма и описание, понякога това което пише не е точно това и т.н. и остава единствената им възможност за Autosearch, а там каквото сабя покаже. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|