| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 21:44 Заглавие: REGENT 30 |
|
|
На някой да му се намира REGENT 30?От вехтите лампови китарни усилватели,може да не работи,ссмо трафовете му да са без видими дефекти. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 23:25 Заглавие: REGENT 30 |
|
|
| И аз търся такъв усилвател,дори повреден.А относно трафовете,колега,това чудо е на 30г. и едва ли ще са читави,щото тези ветерани гният по влажни мазета и складове,а много хора незнаят какво богатство е това усилвателче.Някога направих стереовариант на този модел,дори мощността може да се повиши с лека преработка.Сега вече гледам и в руските сайтове изкарали схемите на някои модели. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 19:58 Заглавие: |
|
|
| Имам един лампов усилвател -правен по схема на МАРШАЛ 100 вата.Ползван е като усилвател за баскитара,макар,че отлично работи и като усилвател за китара и какво ли не(отличен звук!).Само не знам какво е моментното състояние на изходните EL34.Същите имат и руски заместители. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2005 16:50 Заглавие: |
|
|
дай инфо и цена евентуално
пиши на [email protected] |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2005 16:51 Заглавие: |
|
|
| Сори;... имах предвид дай инфо за тоя басовия усилвател.. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Ное 18, 2005 19:09 Заглавие: |
|
|
Ако става дума за 100 ватовия МАРШАЛ,цената е около 50 лв.Има два входа(жакове,дублирани с евробукси).С 4 броя изходни EL34.Предусилвателните са ЕСС83.Предполагам се досещаш,че включва 2 трансформатора(мрежов и изходен).Изходен имп. 4-8 ома.Работил съм с него 2-3 години и е абсолютно безотказен.С подходяща колона дава перфектен звук.
За контакти:[email protected] |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 10:00 Заглавие: REGENT 30 |
|
|
| Жалко,че не намерих къде беше линка на Marshall за сведение на Гост-а,за да види цените на подобни усилватели.Най-ниската май беше 1200USD.Аз продадох моят преди време за 700лв. и още съжалявам. |
|
|
 |
|