Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

REGENT 30

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Нед Окт 09, 2005 21:44    Заглавие: REGENT 30 Отговорете с цитат

На някой да му се намира REGENT 30?От вехтите лампови китарни усилватели,може да не работи,ссмо трафовете му да са без видими дефекти.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 23:25    Заглавие: REGENT 30 Отговорете с цитат

И аз търся такъв усилвател,дори повреден.А относно трафовете,колега,това чудо е на 30г. и едва ли ще са читави,щото тези ветерани гният по влажни мазета и складове,а много хора незнаят какво богатство е това усилвателче.Някога направих стереовариант на този модел,дори мощността може да се повиши с лека преработка.Сега вече гледам и в руските сайтове изкарали схемите на някои модели.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Сря Окт 19, 2005 19:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам един лампов усилвател -правен по схема на МАРШАЛ 100 вата.Ползван е като усилвател за баскитара,макар,че отлично работи и като усилвател за китара и какво ли не(отличен звук!).Само не знам какво е моментното състояние на изходните EL34.Същите имат и руски заместители.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Чет Ное 17, 2005 16:50    Заглавие: Отговорете с цитат

дай инфо и цена евентуално Smile
пиши на [email protected]
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Чет Ное 17, 2005 16:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Сори;... имах предвид дай инфо за тоя басовия усилвател..
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пет Ное 18, 2005 19:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако става дума за 100 ватовия МАРШАЛ,цената е около 50 лв.Има два входа(жакове,дублирани с евробукси).С 4 броя изходни EL34.Предусилвателните са ЕСС83.Предполагам се досещаш,че включва 2 трансформатора(мрежов и изходен).Изходен имп. 4-8 ома.Работил съм с него 2-3 години и е абсолютно безотказен.С подходяща колона дава перфектен звук.
За контакти:[email protected]
Върнете се в началото
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Съб Ное 19, 2005 10:00    Заглавие: REGENT 30 Отговорете с цитат

Жалко,че не намерих къде беше линка на Marshall за сведение на Гост-а,за да види цените на подобни усилватели.Най-ниската май беше 1200USD.Аз продадох моят преди време за 700лв. и още съжалявам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети