|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 11, 2005 13:05 Заглавие: Търся инт. схеми за ехо ефект |
|
|
| Търся инт. схеми M65831,PT2399,MN3005,или нещо от този тип! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 11, 2005 22:29 Заглавие: |
|
|
Първите две и аз ги търся,ама ядец!Отникъде нищо!Направих схема с два броя MN3208,които могат да се заменят и с MN3205-времето на закъснение ще се увеличи 4 пъти,ама и тях ги няма.Т.е. намерих ги,но ми искат по около над 100(СТО) лева за 1(ЕДИН) брой Така за сега ехото си остана с тези MN3208.Става пак,но закъснението е малко малко Сега съм си поръчал едни чипове,ако дойдат-закъснението ще е до 16(ШЕСТНАДЕСЕТ) секунди!Подобна на PT2399 и М65831 е НТ8955 на HOLTEK,но и тя е неоткриваема.Ако те интересува нещо повече,пусни ЛС с мейл,за да ти пратя схемите. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2005 10:20 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | Първите две и аз ги търся,ама ядец!Отникъде нищо!Направих схема с два броя MN3208,които могат да се заменят и с MN3205-времето на закъснение ще се увеличи 4 пъти,ама и тях ги няма.Т.е. намерих ги,но ми искат по около над 100(СТО) лева за 1(ЕДИН) брой Така за сега ехото си остана с тези MN3208.Става пак,но закъснението е малко малко Сега съм си поръчал едни чипове,ако дойдат-закъснението ще е до 16(ШЕСТНАДЕСЕТ) секунди!Подобна на PT2399 и М65831 е НТ8955 на HOLTEK,но и тя е неоткриваема.Ако те интересува нещо повече,пусни ЛС с мейл,за да ти пратя схемите. |
Ако е възможно и не създавам затруднение, би ли могъл да изпратиш схемичките и на мен! Един приятел има стара "антична" уредба за оркестър "Montarbo EL684" ехото и е вградено и е аналогово с дискова глава на магнитен диск, който отдавна вече е износен, пробвах да го заменям със дискове от старите компютърни дискети но не стават, не им достига магнитен слой! та ако това нещо еудачно и работи добре, бих могъл да му съживя ехото като си поиграя и му сътворя ново дигитално!
Благодаря предварително  _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2005 14:30 Заглавие: |
|
|
Ами ако ги поръчам от някъде,гледам че в интернет предлагат М65831
20 броя за около 65долара? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2005 23:18 Заглавие: |
|
|
Добре,аз се включвам,но останалите какво ще ги правим?Това не са неща,които вървят на пазара!Тази цена с доставката ли е?Съмнявам се,значи и там ще отидат най-малко още 80-90USD.Схемата,която сега съм се подготвил да правя е с ZN428-ZN448.Дава закъснение до 16(шестнадесет)секунди!!!Най-големият майтап е че до около преди 4-5 години тези чипове са се намирали в България! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2005 23:19 Заглавие: |
|
|
Добре,аз се включвам,но останалите какво ще ги правим?Това не са неща,които вървят на пазара!Тази цена с доставката ли е?Съмнявам се,значи и там ще отидат най-малко още 80-90USD.Схемата,която сега съм се подготвил да правя е с ZN428-ZN448.Дава закъснение до 16(шестнадесет)секунди!!!Най-големият майтап е че до около преди 4-5 години тези чипове са се намирали в България! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 13, 2005 23:03 Заглавие: |
|
|
| Мислиш ли че може да се намерят?И ако може ,изпрати ми някаква схема за да не се набутваме с доставки! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 14, 2005 21:18 Заглавие: |
|
|
Открих ги само на едно място-някакъв виртуален магазин в Германия.Сега съм поръчал на мой приятел да провери в Кралството.ако не излязат там,ще опитаме в Австрия.В момента,в който излезе нещо,ще свирна! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|