Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся инт. схеми за ехо ефект

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
emilm
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 11, 2005 13:05    Заглавие: Търся инт. схеми за ехо ефект Отговорете с цитат

Търся инт. схеми M65831,PT2399,MN3005,или нещо от този тип!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Пет Ное 11, 2005 22:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Първите две и аз ги търся,ама ядец!Отникъде нищо!Направих схема с два броя MN3208,които могат да се заменят и с MN3205-времето на закъснение ще се увеличи 4 пъти,ама и тях ги няма.Т.е. намерих ги,но ми искат по около над 100(СТО) лева за 1(ЕДИН) брой Question Rolling Eyes Така за сега ехото си остана с тези MN3208.Става пак,но закъснението е малко малко Laughing Сега съм си поръчал едни чипове,ако дойдат-закъснението ще е до 16(ШЕСТНАДЕСЕТ) секунди!Подобна на PT2399 и М65831 е НТ8955 на HOLTEK,но и тя е неоткриваема.Ако те интересува нещо повече,пусни ЛС с мейл,за да ти пратя схемите.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Rockton
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София - Люлин

МнениеПуснато на: Съб Ное 12, 2005 10:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Ditronix написа:
Първите две и аз ги търся,ама ядец!Отникъде нищо!Направих схема с два броя MN3208,които могат да се заменят и с MN3205-времето на закъснение ще се увеличи 4 пъти,ама и тях ги няма.Т.е. намерих ги,но ми искат по около над 100(СТО) лева за 1(ЕДИН) брой Question Rolling Eyes Така за сега ехото си остана с тези MN3208.Става пак,но закъснението е малко малко Laughing Сега съм си поръчал едни чипове,ако дойдат-закъснението ще е до 16(ШЕСТНАДЕСЕТ) секунди!Подобна на PT2399 и М65831 е НТ8955 на HOLTEK,но и тя е неоткриваема.Ако те интересува нещо повече,пусни ЛС с мейл,за да ти пратя схемите.

Ако е възможно и не създавам затруднение, би ли могъл да изпратиш схемичките и на мен! Един приятел има стара "антична" уредба за оркестър "Montarbo EL684" ехото и е вградено и е аналогово с дискова глава на магнитен диск, който отдавна вече е износен, пробвах да го заменям със дискове от старите компютърни дискети но не стават, не им достига магнитен слой! та ако това нещо еудачно и работи добре, бих могъл да му съживя ехото като си поиграя и му сътворя ново дигитално!
Благодаря предварително Very Happy Very Happy
emilm
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Ное 12, 2005 14:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами ако ги поръчам от някъде,гледам че в интернет предлагат М65831
20 броя за около 65долара?
Върнете се в началото
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Ное 12, 2005 23:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре,аз се включвам,но останалите какво ще ги правим?Това не са неща,които вървят на пазара!Тази цена с доставката ли е?Съмнявам се,значи и там ще отидат най-малко още 80-90USD.Схемата,която сега съм се подготвил да правя е с ZN428-ZN448.Дава закъснение до 16(шестнадесет)секунди!!!Най-големият майтап е че до около преди 4-5 години тези чипове са се намирали в България!

Върнете се в началото
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Ное 12, 2005 23:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре,аз се включвам,но останалите какво ще ги правим?Това не са неща,които вървят на пазара!Тази цена с доставката ли е?Съмнявам се,значи и там ще отидат най-малко още 80-90USD.Схемата,която сега съм се подготвил да правя е с ZN428-ZN448.Дава закъснение до 16(шестнадесет)секунди!!!Най-големият майтап е че до около преди 4-5 години тези чипове са се намирали в България!

Върнете се в началото
emilm
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 13, 2005 23:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Мислиш ли че може да се намерят?И ако може ,изпрати ми някаква схема за да не се набутваме с доставки!
Върнете се в началото
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 14, 2005 21:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Открих ги само на едно място-някакъв виртуален магазин в Германия.Сега съм поръчал на мой приятел да провери в Кралството.ако не излязат там,ще опитаме в Австрия.В момента,в който излезе нещо,ще свирна!

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети