Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Bad Flash LG DVX 9900 прецаках го....
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Foster
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 21, 2005 14:03    Заглавие: Отговорете с цитат

angele написа:
Значи сега на въпроса
Ако занесеш ДВД-то на сервиз хората най-вероятно ще се усетят,че си правил опит да го флашваш /а може и да не се постараят и да ти го сменят с ново/,но шанса е примерно 70/30 да загубиш гаранцията.
Като се снабдиш с кабел /става от всеки GSM - Rx,TX i GND-3,3 волта пина не го пипай/ пиши на FALLEN ANGEL да ти прати флашер и .bin файл-агента е много печен.
Формата на флаша е съвсем друг-не можеш да ползваш официалното фирмваре за флашване по кабела
Относно флашването-можеш да го флашваш с която и да е версия-майната му на RC -moeto DVX 9900 съм го флашвал с всички версии-нагоре и надолу
Най-добре работи с бета версията 1RC7-от 3 месеца съм с тази версия
Свалих от полския сайт на LG флаша,ама едно че няма руски,и субтитрите са все още малки
Успех

Незнам, може би ще се усетят, но може и не, вече е в сервиза, обадих се , казаха ми че са поръчали няакаква част, явно ще сменят чипа (как ли) не ми споменаха нищо за това че може да е имало някаква интервенция от моя страна Laughing , но остава въпроса , че като ми го върнат, независимо дали ще платя или не, сега малко ме хваща страх да не го събгясам пак, понеже ще е с малки субтитри пак, и ще трябва нов флаш явно.
BTW писах на Fallen Angel вече, каза ми да преименувам MIH на BIN и работата щяла да е OK не ми трябва оригинален firmware за DVD-то, а кабел търсих за моя GSM Siemens M65 на COM порт , но в цяла Варна не намерих
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
мульо
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Ное 21, 2005 15:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Foster написа:
а кабел търсих за моя GSM Siemens M65 на COM порт , но в цяла Варна не намерих

Offtopic
Имам оригинален кабел за СОМ за S55. Ако куплунга е същия като на М65 мога да ти го дам на заем.
Между другото: колегата днес си купи PV-400 USB. Засега не сме установили някакъв проблем, но забелязахме, че навсякъде /и на кутията и в упътването/ функцията DTS е изтрита. Имате ли идея какво точно означава това?
И още нещо - може ли през USB порта да се върже към компютър и въобще какво като цяло може да се прави през USB освен основното?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети