|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Foster Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 14:03 Заглавие: |
|
|
| angele написа: | Значи сега на въпроса
Ако занесеш ДВД-то на сервиз хората най-вероятно ще се усетят,че си правил опит да го флашваш /а може и да не се постараят и да ти го сменят с ново/,но шанса е примерно 70/30 да загубиш гаранцията.
Като се снабдиш с кабел /става от всеки GSM - Rx,TX i GND-3,3 волта пина не го пипай/ пиши на FALLEN ANGEL да ти прати флашер и .bin файл-агента е много печен.
Формата на флаша е съвсем друг-не можеш да ползваш официалното фирмваре за флашване по кабела
Относно флашването-можеш да го флашваш с която и да е версия-майната му на RC -moeto DVX 9900 съм го флашвал с всички версии-нагоре и надолу
Най-добре работи с бета версията 1RC7-от 3 месеца съм с тази версия
Свалих от полския сайт на LG флаша,ама едно че няма руски,и субтитрите са все още малки
Успех |
Незнам, може би ще се усетят, но може и не, вече е в сервиза, обадих се , казаха ми че са поръчали няакаква част, явно ще сменят чипа (как ли) не ми споменаха нищо за това че може да е имало някаква интервенция от моя страна , но остава въпроса , че като ми го върнат, независимо дали ще платя или не, сега малко ме хваща страх да не го събгясам пак, понеже ще е с малки субтитри пак, и ще трябва нов флаш явно.
BTW писах на Fallen Angel вече, каза ми да преименувам MIH на BIN и работата щяла да е OK не ми трябва оригинален firmware за DVD-то, а кабел търсих за моя GSM Siemens M65 на COM порт , но в цяла Варна не намерих |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 15:36 Заглавие: |
|
|
| Foster написа: | | а кабел търсих за моя GSM Siemens M65 на COM порт , но в цяла Варна не намерих |
Offtopic
Имам оригинален кабел за СОМ за S55. Ако куплунга е същия като на М65 мога да ти го дам на заем.
Между другото: колегата днес си купи PV-400 USB. Засега не сме установили някакъв проблем, но забелязахме, че навсякъде /и на кутията и в упътването/ функцията DTS е изтрита. Имате ли идея какво точно означава това?
И още нещо - може ли през USB порта да се върже към компютър и въобще какво като цяло може да се прави през USB освен основното? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|