| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hery Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 11, 2005 17:02 Заглавие: |
|
|
| Благодаря.Нямам повече въпроси. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
koko___ Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 11, 2005 17:40 Заглавие: |
|
|
| hery написа: | | Ако по този начин се оправи заземяването - добре, но за мен остава въпросът в коя част на схемата се прави изводът.Имам в пред вид принципно,като блокова схема.За подробности ще се поинтересувам по други схеми аналогични на моя ТВ.За уточнение ще спомена че не ми трябва звук.Входът ще бъде за сигнал от черно/бяла охранителна камера.А Krassy спомена за грец.Той задължителен ли е и къде се слага. |
Видях че темата е завършена но реших да разясня в коя част се взема AV то. AV режим означава че всички блокове които обработват модулирани сигнали се изключват и входния сигнал се подава след детектора на TV-то(все едно монитор). Но ако наистина нямаш галванично разделяняе по добре не пробвай. _________________ Прав ток по крив проводник тече ли? |
|
|
 |
hery Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 11, 2005 18:08 Заглавие: |
|
|
| Много Ви благодаря КОКО.Точно това ме интересуваше.Три пъти зададох този въпрос но като че ли имаше наложена цензура.Отново много Ви благодаря.Чао. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 11, 2005 18:15 Заглавие: |
|
|
| hery написа: | | Много Ви благодаря КОКО.Точно това ме интересуваше.Три пъти зададох този въпрос но като че ли имаше наложена цензура.Отново много Ви благодаря.Чао. |
Няма цензура но щом това не ти е ясно просто няма как да ти е ясно как да се направи и преработката.Освен да изведеш вход трябва и да блокираш предходните стъпала а тук говорим вече за неща които са свързани с изработване на схемичка с допълнителни елементи.Ето това смятам че ще ти е трудно.Не може ако не си наясно поне с принципите и блоковата схема на даден телевизор да правиш преработки по него.Просто това са основни принципи.Нищо лично  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
hery Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 11, 2005 18:28 Заглавие: |
|
|
| Така е.И с Вас съм съгласен.Но това можеше да се обясни по този начин още в началото вместо само "не се захващай".Благодаря Ви. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 11, 2005 19:26 Заглавие: |
|
|
| като си толкова упорит-прекъсваш видео сигнала и подаваш външен видексигнал.Успех |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Дек 11, 2005 23:08 Заглавие: |
|
|
| Благодаря и на Zapad. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 12, 2005 10:58 Заглавие: |
|
|
| hery написа: | | Много Ви благодаря КОКО.Точно това ме интересуваше.Три пъти зададох този въпрос но като че ли имаше наложена цензура.Отново много Ви благодаря.Чао. | Не си коректен!!!Три пъти те питахме кой е състава на телевизора за да му намерим схема и да ти кажем откачи това С, извади онзи транзистор вдигни това краче на чип.Ти не си направи труда да видиш кой е телевизора.За галваничното разделяне чакаме че ако не е разделен можеш да го помелеш телевизора,камерите и да си извадиш очите дори....Коце,"Търновото" е с един диод в мрежовия изправител а "Деуто" едва ли....Освен това когато един телевизор няма фабрични AV- входове 90% от случаите не е разделен галванично... |
|
|
 |
|