| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Танков Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 8:39 Заглавие: TV Sang 14C2M15-TXY не настройва стандарта на звука !! |
|
|
Телевизора е 14 инча TV Sang 14C2M15-TXY /шаси и процесор не знам/ след един токов удар не може да превключва стандарта на звука от менюто - не реагира на бутона от дистанционното да се избере друг стандарт. По този начин БНТ и BTV са на BG и има брум без звук. Другите функции от менюто работят с тези бутони например Store. Та има ли някакво сервизно меню да се управи или резетва до заводски настройки или ще трябва да посети сервиз ?
Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 8:41 Заглавие: |
|
|
| Има, но по-добре се обърни към сервиз. По-бързо ще стане. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 8:48 Заглавие: |
|
|
Без да се знае шасито или надписите по платката е малкотруднода Ви се отговори по-точно.В повечето модели на SANG е възможно да се превключи стандарта в сервиз,но в някои се влиза само със сервизен пулт.Ако не сте се занимавали с такава техника е по-добре да го занесете на сервиз,ако не дайте по-подробни данни за телевизора но отговорността ако се обърка нещо в сервиза е Ваша. _________________ Димитър |
|
|
 |
Танков Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 8:57 Заглавие: |
|
|
| Ако не е държавна тайна кажи как, ако не пътят към сервиза ми е ясен, все пак чаткам от електроника /компютърна/ та да не бъзикам където не трябва. |
|
|
 |
nik_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 8:59 Заглавие: |
|
|
Санга е Веко-сервизно дистанционно или...,занесете го на сервиз  _________________ Nikolay Ivanov
Skype(nikolay6905) |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 9:45 Заглавие: |
|
|
| Танков написа: | | Ако не е държавна тайна кажи как... |
Шаситата са поне две и са различни. Начините също.
Също така са обсъждани нееднократно тук въпросните начини. |
|
|
 |
Танков Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 10:03 Заглавие: |
|
|
| Приключвам темата и го нося на сервиз, надявам се да подлежи на сервизна настройка и да се възстанови функцията за превключване на звуковите стандарти. Благодаря за съветите. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 20:50 Заглавие: |
|
|
Ако пък и беше написал от кой град си то някой от колегите във форума би ти предложил услугата си.
Пиша тава защото трябва да се има в предвид че от сервиз до сервиз има голяма разлика.И аз съм сервиз но не всичко знам и мога така че се налага и да връщам не ремонтирани телевизори и тогава клиента с право може да каже : носих го на сервиз но пак нищо не направиха.
Може да се наложи презапис на памет и не всички колеги разполагат с необходимата апаратура компютър програматор .......  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 20:55 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Ако пък и беше написал от кой град си то някой от колегите във форума би ти предложил услугата си.
Пиша тава защото трябва да се има в предвид че от сервиз до сервиз има голяма разлика.И аз съм сервиз но не всичко знам и мога така че се налага и да връщам не ремонтирани телевизори и тогава клиента с право може да каже : носих го на сервиз но пак нищо не направиха.
Може да се наложи презапис на памет и не всички колеги разполагат с необходимата апаратура компютър програматор .......  |
Най-добре е да го занесе в сервиза, който му е поддържал гаранцията. Там със сигурност ще имат всичко необходимо, включително и нужния опит за да му поправят телевизора. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 13, 2005 21:03 Заглавие: |
|
|
| Танков написа: | | Приключвам темата и го нося на сервиз.... |
Мисля, че след това по-нататъшните кометарии са излишни. |
|