|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2005 22:26 Заглавие: |
|
|
| Темата заминава на по-доброто си място! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
niky Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 22:46 Заглавие: re |
|
|
| da taka e nedei vruzva potenciometur na izhoda na kraino stupalo 6te go izgori6 |
|
|
 |
niky Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 22:50 Заглавие: re |
|
|
| Morphadron написа: | Ми как го свързвам слагам го ъъъ мисля че го запоявах преди да влезе в усилвателя-интегралата.Мисля че така беше демек усилвателя си работи на макс а сигнала който му подавам го усилвам и намалям с потенциометъра щото нали идва от колоната и е прекалено силен няколко стотин ли хиляди Кома бил(така си спомням че ми казаха) не сам сигурен ама бил силен и затва се слага потенциометър.А нали се сещате че сигнала не идва от пре-аута на ЦД-то и затва е силен.Затова ви твърдя че с по-малко съпротивление свири повече.Ама не сам доволен щото е мостово на ТДА с +/- 35 волта захранване и трябва да докара 200вата на 8ома и го карам на 12" 150вата 8омов говорител и неможе да го тресе както трябва.Баси тва са 200 вата поне 150 да бяха тряяше да ми изкърти ламарините баси а той братче само кара огледалото за задно виждане да вибрира а тряя6е да се чува и навън нали се сещате пак то само вътре и то на ЛАДА представете си(тва го казвам тъй като по новите коли са по-добре уплътнени следователно баса малко по-малко се чува навън:)) Посмейте ми се и ми кажете кво да правя  | NE VRUZVAI DIREKTNO POTENCIOMETUR KU KRAINO STUPALO 6TE GO IZGORI6
|
|
|
 |
niky Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 22:51 Заглавие: re |
|
|
| Morphadron написа: | Ми как го свързвам слагам го ъъъ мисля че го запоявах преди да влезе в усилвателя-интегралата.Мисля че така беше демек усилвателя си работи на макс а сигнала който му подавам го усилвам и намалям с потенциометъра щото нали идва от колоната и е прекалено силен няколко стотин ли хиляди Кома бил(така си спомням че ми казаха) не сам сигурен ама бил силен и затва се слага потенциометър.А нали се сещате че сигнала не идва от пре-аута на ЦД-то и затва е силен.Затова ви твърдя че с по-малко съпротивление свири повече.Ама не сам доволен щото е мостово на ТДА с +/- 35 волта захранване и трябва да докара 200вата на 8ома и го карам на 12" 150вата 8омов говорител и неможе да го тресе както трябва.Баси тва са 200 вата поне 150 да бяха тряяше да ми изкърти ламарините баси а той братче само кара огледалото за задно виждане да вибрира а тряя6е да се чува и навън нали се сещате пак то само вътре и то на ЛАДА представете си(тва го казвам тъй като по новите коли са по-добре уплътнени следователно баса малко по-малко се чува навън:)) Посмейте ми се и ми кажете кво да правя  | [b]NE VRUZVAI DIREKTNO POTENCIOMETUR KU KRAINO STUPALO 6TE GO IZGORI6 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|