Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

потЕнциометри
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 14, 2005 22:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Темата заминава на по-доброто си място!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
niky
Гост

МнениеПуснато на: Съб Дек 17, 2005 22:46    Заглавие: re Отговорете с цитат

da taka e nedei vruzva potenciometur na izhoda na kraino stupalo 6te go izgori6
Върнете се в началото
niky
Гост

МнениеПуснато на: Съб Дек 17, 2005 22:50    Заглавие: re Отговорете с цитат

Morphadron написа:
Ми как го свързвам слагам го ъъъ мисля че го запоявах преди да влезе в усилвателя-интегралата.Мисля че така беше демек усилвателя си работи на макс а сигнала който му подавам го усилвам и намалям с потенциометъра щото нали идва от колоната и е прекалено силен няколко стотин ли хиляди Кома бил(така си спомням че ми казаха) не сам сигурен ама бил силен и затва се слага потенциометър.А нали се сещате че сигнала не идва от пре-аута на ЦД-то и затва е силен.Затова ви твърдя че с по-малко съпротивление свири повече.Ама не сам доволен щото е мостово на ТДА с +/- 35 волта захранване и трябва да докара 200вата на 8ома и го карам на 12" 150вата 8омов говорител и неможе да го тресе както трябва.Баси тва са 200 вата поне 150 да бяха тряяше да ми изкърти ламарините баси а той братче само кара огледалото за задно виждане да вибрира Very Happy а тряя6е да се чува и навън нали се сещате пак то само вътре и то на ЛАДА представете си(тва го казвам тъй като по новите коли са по-добре уплътнени следователно баса малко по-малко се чува навън:)) Посмейте ми се и ми кажете кво да правя Very Happy
Цитат:
NE VRUZVAI DIREKTNO POTENCIOMETUR KU KRAINO STUPALO 6TE GO IZGORI6
Върнете се в началото
niky
Гост

МнениеПуснато на: Съб Дек 17, 2005 22:51    Заглавие: re Отговорете с цитат

Morphadron написа:
Ми как го свързвам слагам го ъъъ мисля че го запоявах преди да влезе в усилвателя-интегралата.Мисля че така беше демек усилвателя си работи на макс а сигнала който му подавам го усилвам и намалям с потенциометъра щото нали идва от колоната и е прекалено силен няколко стотин ли хиляди Кома бил(така си спомням че ми казаха) не сам сигурен ама бил силен и затва се слага потенциометър.А нали се сещате че сигнала не идва от пре-аута на ЦД-то и затва е силен.Затова ви твърдя че с по-малко съпротивление свири повече.Ама не сам доволен щото е мостово на ТДА с +/- 35 волта захранване и трябва да докара 200вата на 8ома и го карам на 12" 150вата 8омов говорител и неможе да го тресе както трябва.Баси тва са 200 вата поне 150 да бяха тряяше да ми изкърти ламарините баси а той братче само кара огледалото за задно виждане да вибрира Very Happy а тряя6е да се чува и навън нали се сещате пак то само вътре и то на ЛАДА представете си(тва го казвам тъй като по новите коли са по-добре уплътнени следователно баса малко по-малко се чува навън:)) Посмейте ми се и ми кажете кво да правя Very Happy
Цитат:
[b]NE VRUZVAI DIREKTNO POTENCIOMETUR KU KRAINO STUPALO 6TE GO IZGORI6
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети