| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
FeCl3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 12, 2004 17:42 Заглавие: |
|
|
| каква точно ще е тази електроника и какви за тези пойнтъри. ако можеш да ми направиш схемата и да ми я пратиш на [email protected] а колко ще излезе горе долу? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sheki Опитен потребител

|
|
|
 |
FeCl3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 20:15 Заглавие: |
|
|
| от първата връзка схемата “BlueTooth”? Нет, “RedEye”! ме заинтересува. само не разбрах трябва ли да се ползва някаква програма за трансфер на данни или как? а ти правил ли си я тази схема? а онова за лазерите не го разбрах. какво точни имаш предвид. аз имам пряка видимост м/у двата компа. благодаря!!! |
|
|
 |
FeCl3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 20:17 Заглавие: |
|
|
| а да, разбрах, pointer, схванах. |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 21:41 Заглавие: ami .. |
|
|
ами виж ся под ред-ай имат предвид инфра4ервен но в деиствителност се ползва лазерна показалка , устройството се включва към ком порта и просто се настройва от уина за да дената мрежа софт др не знам да ти трябва ... просто с цялата работа се имитира ком кабел а пряката видимост ти е нужна заради лазера .. щото ако не може да премине няма да стане , ина4е схемата не съм я правил ...но съм срещал и по прости схеми но естествено там ве4е тряя да се има предвид и макс Кб които могат да се предават ... ако се направи идеалния вариант е 9к за ком порта . кажи до каква сума може да инвестираш може да се измисли нещо по свестно .  _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
FeCl3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 10:11 Заглавие: |
|
|
| ами не знам до каква сума. аз тази схема дето ти казах че ми хареса смятах че едното ще струва 10-15лв. така че двете са 30лв. може би мога да дам макс 50лв за 20кб скорост. ако намериш нещо друго и някой да го е пробвал( по възможност) ще е добре. благодаря ти предварително. |
|
|
 |
|