Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

връзка компютър-компютър - как да стане
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
FeCl3
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Авг 12, 2004 17:42    Заглавие: Отговорете с цитат

каква точно ще е тази електроника и какви за тези пойнтъри. ако можеш да ми направиш схемата и да ми я пратиш на [email protected] а колко ще излезе горе долу?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sheki
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Нед Авг 15, 2004 8:46    Заглавие: схеми Отговорете с цитат

FeCl3 написа:
каква точно ще е тази електроника и какви за тези пойнтъри. ако можеш да ми направиш схемата и да ми я пратиш на [email protected] а колко ще излезе горе долу?

http://www.nag.ru/2001/1018/laser1.shtml
http://www.sura.ru/dragon/articles/Redeye.htm

може още да потърсиш в rlocman.ru , поинтерите са обикновенни лазерни показалки ,дано си наясно че ти трябва пряка видимост.
FeCl3
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Авг 15, 2004 20:15    Заглавие: Отговорете с цитат

от първата връзка схемата “BlueTooth”? Нет, “RedEye”! ме заинтересува. само не разбрах трябва ли да се ползва някаква програма за трансфер на данни или как? а ти правил ли си я тази схема? а онова за лазерите не го разбрах. какво точни имаш предвид. аз имам пряка видимост м/у двата компа. благодаря!!!
Върнете се в началото
FeCl3
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Авг 15, 2004 20:17    Заглавие: Отговорете с цитат

а да, разбрах, pointer, схванах.
Върнете се в началото
sheki
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 21:41    Заглавие: ami .. Отговорете с цитат

ами виж ся под ред-ай имат предвид инфра4ервен но в деиствителност се ползва лазерна показалка , устройството се включва към ком порта и просто се настройва от уина за да дената мрежа софт др не знам да ти трябва ... просто с цялата работа се имитира ком кабел а пряката видимост ти е нужна заради лазера .. щото ако не може да премине няма да стане Smile , ина4е схемата не съм я правил ...но съм срещал и по прости схеми но естествено там ве4е тряя да се има предвид и макс Кб които могат да се предават ... ако се направи идеалния вариант е 9к за ком порта . кажи до каква сума може да инвестираш може да се измисли нещо по свестно . Rolling Eyes
FeCl3
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 17, 2004 10:11    Заглавие: Отговорете с цитат

ами не знам до каква сума. аз тази схема дето ти казах че ми хареса смятах че едното ще струва 10-15лв. така че двете са 30лв. може би мога да дам макс 50лв за 20кб скорост. ако намериш нещо друго и някой да го е пробвал( по възможност) ще е добре. благодаря ти предварително.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети