Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Стационарен телефон с майка и слушалка.
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nai4o
Гост

МнениеПуснато на: Пон Дек 19, 2005 19:12    Заглавие: Стационарен телефон с майка и слушалка. Отговорете с цитат

Имам един телефон марка-не съм сигурен има една буква H като марка а модела е : FS2-9750E . Проблемът е ,че е превключен на тонално избиране а трябва да го направя на импулсно. Моля някой да помогне,благодаря предварително!
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 19, 2005 19:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Буквата H, дали случайно не е такава като тази тук:
http://www.ge.com/en/ Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
XPAHKO
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Пон Дек 19, 2005 20:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Огледай телефона-майка отстрани или отдолу трябва да има превключвател T(one)-- P(ulse).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Дек 20, 2005 7:17    Заглавие: Re: Стационарен телефон с майка и слушалка. Отговорете с цитат

Nai4o написа:
Имам един телефон марка-не съм сигурен има една буква H като марка а модела е : FS2-9750E . Проблемът е ,че е превключен на тонално избиране а трябва да го направя на импулсно. Моля някой да помогне,благодаря предварително!

ако няма външен превключвател вземи му прочети инструкцията за употреба)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
koko___
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Дек 20, 2005 15:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Моя телефон е Panasonic и за превключване между тонално и импулсно набиране имаше някаква комбинация но за съжаление не я помбя,но все пак ще потърсе книшката на телефона.
Гост

МнениеПуснато на: Вто Дек 20, 2005 15:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Да,буквата H е същата като на сайта ,който си посочил по нагоре.Телефонът няма копчета за превключване между двата режима тонално и импулсно избиране.Инструкций за него също нямам и потурсих по интернет ,но не намерих. Ще ви помоля за помощта ви.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Дек 20, 2005 15:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Буквите са две и производителя е General Electric.
Върнете се в началото
XPAHKO
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Сря Дек 21, 2005 19:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Моят е "Филипс".Смяната става с бутона "*" ,но само от импулсно към тонално,обратната комбинация не е възможна.
Върнете се в началото
electronics
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас /Варна

МнениеПуснато на: Сря Дек 21, 2005 22:44    Заглавие: Отговорете с цитат

XPAHKO написа:
Моят е "Филипс".Смяната става с бутона "*" ,но само от импулсно към тонално,обратната комбинация не е възможна.

при мен е подобно. моят е siemens и беше на тонално и помна че го носих в бтк и ставаше с някаква проста комбинация с цифтите; а от имп. към тон. и при мен е със *

http://drmelectronics.hit.bg/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 22, 2005 5:08    Заглавие: Отговорете с цитат

electronics написа:
XPAHKO написа:

при мен е подобно. моят е siemens и беше на тонално и помна че го носих в бтк и ставаше с някаква проста комбинация с цифтите; а от имп. към тон. и при мен е със *

Питащия маи питаше за GE, а не за всички останали марки Smile Щото нямат нищо общо
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети