| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nai4o Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 19:12 Заглавие: Стационарен телефон с майка и слушалка. |
|
|
| Имам един телефон марка-не съм сигурен има една буква H като марка а модела е : FS2-9750E . Проблемът е ,че е превключен на тонално избиране а трябва да го направя на импулсно. Моля някой да помогне,благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 19:28 Заглавие: |
|
|
Буквата H, дали случайно не е такава като тази тук:
http://www.ge.com/en/  |
|
|
 |
XPAHKO Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 20:33 Заглавие: |
|
|
| Огледай телефона-майка отстрани или отдолу трябва да има превключвател T(one)-- P(ulse). |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 7:17 Заглавие: Re: Стационарен телефон с майка и слушалка. |
|
|
| Nai4o написа: | | Имам един телефон марка-не съм сигурен има една буква H като марка а модела е : FS2-9750E . Проблемът е ,че е превключен на тонално избиране а трябва да го направя на импулсно. Моля някой да помогне,благодаря предварително! |
ако няма външен превключвател вземи му прочети инструкцията за употреба))) |
|
|
 |
koko___ Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 15:22 Заглавие: |
|
|
Моя телефон е Panasonic и за превключване между тонално и импулсно набиране имаше някаква комбинация но за съжаление не я помбя,но все пак ще потърсе книшката на телефона. _________________ Прав ток по крив проводник тече ли? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 15:36 Заглавие: |
|
|
| Да,буквата H е същата като на сайта ,който си посочил по нагоре.Телефонът няма копчета за превключване между двата режима тонално и импулсно избиране.Инструкций за него също нямам и потурсих по интернет ,но не намерих. Ще ви помоля за помощта ви. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 15:49 Заглавие: |
|
|
| Буквите са две и производителя е General Electric. |
|
|
 |
XPAHKO Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 19:59 Заглавие: |
|
|
| Моят е "Филипс".Смяната става с бутона "*" ,но само от импулсно към тонално,обратната комбинация не е възможна. |
|
|
 |
electronics Опитен потребител

Регистриран на: 15 Апр 2005 Мнения: 238 Местожителство: Бургас /Варна
|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 22:44 Заглавие: |
|
|
| XPAHKO написа: | | Моят е "Филипс".Смяната става с бутона "*" ,но само от импулсно към тонално,обратната комбинация не е възможна. |
при мен е подобно. моят е siemens и беше на тонално и помна че го носих в бтк и ставаше с някаква проста комбинация с цифтите; а от имп. към тон. и при мен е със * _________________ Господ прощава, токът - не!
http://drmelectronics.hit.bg/ |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 5:08 Заглавие: |
|
|
| electronics написа: | | XPAHKO написа: | | Моят е "Филипс".Смяната става с бутона "*" ,но само от импулсно към тонално,обратната комбинация не е възможна. |
при мен е подобно. моят е siemens и беше на тонално и помна че го носих в бтк и ставаше с някаква проста комбинация с цифтите; а от имп. към тон. и при мен е със * |
Питащия маи питаше за GE, а не за всички останали марки Щото нямат нищо общо |
|
|
 |
|