| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Slavvi Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 0:31 Заглавие: Как да свържа DVD player с компютър чрез USB порт? |
|
|
Здравейте на всички
Имам следния проблем.Взех си ситема за домашно кино LG LH-Т551ТБ,която има USB порт.Интересувам се как мога да изкарвам музикални и DIVX файлове,които са в компютъра ми през този порт така,че да мога да ги гледам и слушам на системата? Имам кабел за връзка,но не знам какво друго ми е необходимо.Някактв специален софтуер ли,драйвери ли? И ако е така от къде да ги взема? Мога ли да ги изтегля от нета? По презумция този USB порт е само вход.А дали има вариант да го ползвам и като изход?
Благодаря предварително на всички,които могат и имат желание да помогнат.... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 8:58 Заглавие: |
|
|
Какво става като го включеш към PC-то? _________________ home studio |
|
|
 |
nikiniki Гост
|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 10:10 Заглавие: |
|
|
| По принцип този USB порт е за USB памет или МР3 плеър. Съмнява ме да може да се върже към РС. |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 11:32 Заглавие: |
|
|
| nikiniki написа: | | По принцип този USB порт е за USB памет или МР3 плеър. Съмнява ме да може да се върже към РС. |
Така е, би трябвало да е хост и към него да се включват някакви устройства. Не пише ли нещо в инструкциите? _________________ home studio |
|
|
 |
nikiniki Гост
|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 12:46 Заглавие: |
|
|
| Точно това пише, че е хост за USB памет или МР3 плеър |
|
|
 |
Slavvi Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 21:06 Заглавие: |
|
|
| guitman написа: | | nikiniki написа: | | По принцип този USB порт е за USB памет или МР3 плеър. Съмнява ме да може да се върже към РС. |
Така е, би трябвало да е хост и към него да се включват някакви устройства. Не пише ли нещо в инструкциите? |
По принцип пише,че е за МР3 player или USB памет.А в инструкциите нищо не пише.Не съм пробвал да включа такива устройства директно към порта,защото нямам налични,но от магазина ме увериха,че системата разпознава такова устройство и чете директно от него без допълнителен софтуер.Тогава как мога да направя така,че да разпознае и компютъра ми като такова устройство? Няма начин да няма начин.... |
|
|
 |
IceBurn Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 21:19 Заглавие: |
|
|
Ами има начин да няма начин
Просто DVD-то, също като всяко PC е "host"(приемник, майка или както там искаш го наречи), т.е. играе ролята на PC спрямо MP3 player-a или каквото там му вържеш. А както пише в спецификацията на www.usb.org 2 PC-та не могат да се свързват директно по usb.
Така че - sorry  |
|
|
 |
Slavvi Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 21:26 Заглавие: |
|
|
| IceBurn написа: | Ами има начин да няма начин
Просто DVD-то, също като всяко PC е "host"(приемник, майка или както там искаш го наречи), т.е. играе ролята на PC спрямо MP3 player-a или каквото там му вържеш. А както пише в спецификацията на www.usb.org 2 PC-та не могат да се свързват директно по usb.
Така че - sorry  |
Значи искаш да кажеш,че едно РС не може да стане предавател на сигнал,независимо дали е аудио или видео? (ако ще е по лесно татко) .. ) |
|
|
 |
IceBurn Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 21:35 Заглавие: |
|
|
"Предавател" може да стане, но към подчнено устройство. А твоето DVD играе ролята на началник
А като вържеш двама началника да си дават ъкъл един на друг нали знаеш какво се получава  |
|
|
 |
Slavvi Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 21:41 Заглавие: |
|
|
| IceBurn написа: | "Предавател" може да стане, но към подчнено устройство. А твоето DVD играе ролята на началник
А като вържеш двама началника да си дават ъкъл един на друг нали знаеш какво се получава  |
Хм....тогава единствения вариант ми остава да изкарам аудио или видео сигнала през чинчовете или scart входа на DVD-то......? |
|
|
 |
|