| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 19:29 Заглавие: Хора помагайте PLS |
|
|
Авааа отварям си аз касетофона дето мисля да ремонтирам и да сложа в колата си и какво скиват мойте очички няккъв TDA2003.Искам си го сменя с поне TDA7560 Ма като гледам тука кам платката има 2 схеми тая на усилвателя и ттая на радиото.Ко да прая искам и радио ама в краина сметка ще оставя само касетофонка Иначе буцата се нарича SUNNY Йапонска му раота ама кажете ми моля колко пари ще ми струва усилвателя за който искам да сложа и какво може се направи с радиото помагайте моля не сам чак толкова навътре в нещата но все пак се опитвам да навляза  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 19:50 Заглавие: |
|
|
И друго хора тряя да разкарам цялата елекроника дето я има тука всичко остава само механиката.маха се усилвателя радиосхемата барабар с нея,и тия смешни тонкоректори.Питам ся вижте тая страница и ми кажете стаа ли да си прая тва изделие за тоя касетофон или ми препоръчайте друго? http://neomontana.dir.bg/kit161.htm#
мерси предварително  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 11:18 Заглавие: |
|
|
Към магазина за нов касетофон бързо лесно и малко по скъпо ,хубаво е че се опитваш да влезеш в нещата ама оправи малко правописа де значи SYNNY to можеш да го замениш със SONY например  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 11:46 Заглавие: |
|
|
fishev, много правилно е написано "SUNNY" само че работата не е японска ами китайска, арабска или дявол знае откъде - въобще менте за 10лв. с горди надписи 400W, Japan Design. Къде си виждал японско с TDA2003, че и стерео с моно крайно стъпало? _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 12:14 Заглавие: |
|
|
| аз разбрах що за пръчка е SYNNY то просто го съветвах да си купи SONY например и да не се занимава с глупости да сади стъпала и тн |
|
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 13:50 Заглавие: |
|
|
абе момечета ко се ебаате смене ся казах ви отворих го и пише TDA2003 на интегралата кво повече искате казвам ви такава е тряя сам сляп че да не я вида.И само да ви светна има само 2 кабела за колоните а те се връзват за колоните а 1 допълнителен кабел съединява другите краища на колоните демек от ч канал моно се захранват 2 колони тъпо а Ма ся да са ръся пари за касетофонка искам му използвам поне кутията и касетофона.Мисля да му слоя нов усилвател и тонкоректор за честотите ама ва питах колко шще ми излезе готов ТДА7560 или ако не знаете ми кажете поне долу горе да знам да спестяям от закуски Ако имате други идеи даваите ама аз сам се нагледал тука на изпълнения с цели вградени Компове или само отделни техни компоненти.туи поне е по малко не заема място.пак и за тия пари толкоз |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 19:19 Заглавие: Ко ся е*аа бя |
|
|
Мортадон написа: "абе момечета ко се ебаате смене ся казах ви отворих го и пише TDA2003 на интегралата кво повече искате казвам ви такава е тряя сам сляп че да не я вида.И само да ви светна има само 2 кабела за колоните а те се връзват за колоните а 1 допълнителен кабел съединява другите краища на колоните демек от ч канал моно се захранват 2 колони тъпо а Ма ся да са ръся пари за касетофонка искам му използвам поне кутията и касетофона."
Не ти ли е дошло до акъла ,че и аз да те светна -тя и главата ти е моно бе умник,за механиката да не говорим -със същия успех ще ползваш консервна кутия,използвай свободното си време да изучиш правоговора и правописа! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 22:26 Заглавие: |
|
|
като говорим за правопис я земи ми научи ника как се пиши че уж претендираш да пишеш и четеш демек за учено момче ма акто та гледам то не е да знаеш само електрониката ами и да имаш по широки знания от света пак ти един англйски немойш опрай забрави четеш м/у редовете и пропускаш най важното ма карай.не ми са занимаа с тъпани кат тебе питам за помощ а не за човек който се заяжда за глупости ясно като не мой ми помогна замълчи а не да си на всяка манджа мирудия и на всяко гърне похлупак свана ли картинката ELP  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2004 5:30 Заглавие: Nickname |
|
|
| Are you talking to me? Are you talking to me? If you know better the english ,than bulgarian,your nick is the only word you spell corectly but the last post you didnt! Did you get the picture .I'm not the only one, that told you -your radio is trash ,go and get new one!! |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2004 6:00 Заглавие: |
|
|
Morphadron, с риск да бъда оплют което никак не ми е приятно , ще ти кажа , че колегите са прави.Питаш какво трябва да направиш с касетофона си и колко ще ти струва.Ще се опитам да отговоря . Щом е поставено TDA2003 значи наистина е моно а и главата е моно.Следователно даже и да смениш стъпалото , ще получиш малко по голяма мошност но качеството на звука ще остане отново като от консервна кутия.Така че трябва да се започне от главата.Сменяш главата със стерео , правиш два предусилвателя , след това достатъчно добри корекции , и тогава вече можеш да смениш стъпалото.Предполага се че с малко по голяма упоритост ще постигнеш добър звук.Това е за касетофона. За радиото трябва да добавиш стереодекодер и не е лошо един бутон за превключване на стерео и моно.Всичко това ще го събереш в твоята кутия , защото тя е почти празна.Като себестойност / без да се броят часовете работа / е сигурно че тази операция ще надхвърли стойноста на един обикновен касетофон който поне е стерео.
Подкрепям колегите които те посъветваха да си вземеш нов. Вчера в един магазин например видях касетофон , който струваше 32 лева.Но поне беше стерео иначе нищо особено.А твоята преработка в никакъв случай няма да излезне по евтина.
Сега ако искаш можеш да приемеш съвета ми ако искаш можеш да ме наплюеш че ти кзвам неща които знаеш Поразрови се из нета , има много схеми на свързване на стъпалото което търсиш.Не намериш ли / в което се съмнявам / ще ти изпратя такава при условие че се регистрираш а не се криеш зад маската на анонимноста. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
|