Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Видео-сендер
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nihilista
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Сря Яну 18, 2006 14:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля (не съм сигурен) но за любителкси изпълнения , до 10W е позволено, иначе проблемите със закона специално за фиксираната честота , нямам грижа ,ще се оправя. Very Happy Естествено 4е мога да си го купя готово устроиство , въпроса е да си го направя , имам необходимите 4асти , стига да не се използва Rf модули. (мн са скъпи), ако някои има схема , моля да помогне като я предостави.
Аз намерих схеми на сендери. но искам видео сигнала да се приема от 1 телевизор то4ено определен ( които е включен към приемника) Smile
sheki
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Пет Яну 20, 2006 0:04    Заглавие: Отговорете с цитат

ако искаш да предаваш на тая честота значи ще ти трябва и кодиращо устройство .. тйи като всеки стандартен телевизор приема от 48 до 800 мегц някаде според тунера, схемата която беше постната по горе на 27 мегахерца може да ти свърши работа а за приемник .. могат да се използват различни интеграли от МЧУ на телевизор просто да се преработят за нужната честота.
серво
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 20, 2006 21:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам оригинални - споразумение
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Dalgia
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Яну 22, 2006 7:00    Заглавие: Отговорете с цитат

nihilista написа:
Мисля (не съм сигурен) но за любителкси изпълнения , до 10W е позволено, иначе проблемите със закона специално за фиксираната честота , нямам грижа ,ще се оправя. Very Happy Естествено 4е мога да си го купя готово устроиство , въпроса е да си го направя , имам необходимите 4асти , стига да не се използва Rf модули. (мн са скъпи), ако някои има схема , моля да помогне като я предостави.
Аз намерих схеми на сендери. но искам видео сигнала да се приема от 1 телевизор то4ено определен ( които е включен към приемника) Smile

Като искаш само от един телевизор да се приема направи го с честотна модулация вместо с амплитудна.Някъде в списание "Радио и телевизия"
имаше схема на честотен демудолатор за 70 мегахерца.Преправя се на 38 мегах. и можеш да ползваш стандартен тунер от ТV приемник.Ако не забравя ще проверя за броя и ще ти го пратя.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети