|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nihilista Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 14:40 Заглавие: |
|
|
Мисля (не съм сигурен) но за любителкси изпълнения , до 10W е позволено, иначе проблемите със закона специално за фиксираната честота , нямам грижа ,ще се оправя. Естествено 4е мога да си го купя готово устроиство , въпроса е да си го направя , имам необходимите 4асти , стига да не се използва Rf модули. (мн са скъпи), ако някои има схема , моля да помогне като я предостави.
Аз намерих схеми на сендери. но искам видео сигнала да се приема от 1 телевизор то4ено определен ( които е включен към приемника)  _________________ Всичко е ток и жици !!! Skype: daviddarian |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 20, 2006 0:04 Заглавие: |
|
|
ако искаш да предаваш на тая честота значи ще ти трябва и кодиращо устройство .. тйи като всеки стандартен телевизор приема от 48 до 800 мегц някаде според тунера, схемата която беше постната по горе на 27 мегахерца може да ти свърши работа а за приемник .. могат да се използват различни интеграли от МЧУ на телевизор просто да се преработят за нужната честота. _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
серво Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 20, 2006 21:26 Заглавие: |
|
|
| Имам оригинални - споразумение |
|
|
 |
Dalgia Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 7:00 Заглавие: |
|
|
| nihilista написа: | Мисля (не съм сигурен) но за любителкси изпълнения , до 10W е позволено, иначе проблемите със закона специално за фиксираната честота , нямам грижа ,ще се оправя. Естествено 4е мога да си го купя готово устроиство , въпроса е да си го направя , имам необходимите 4асти , стига да не се използва Rf модули. (мн са скъпи), ако някои има схема , моля да помогне като я предостави.
Аз намерих схеми на сендери. но искам видео сигнала да се приема от 1 телевизор то4ено определен ( които е включен към приемника)  |
Като искаш само от един телевизор да се приема направи го с честотна модулация вместо с амплитудна.Някъде в списание "Радио и телевизия"
имаше схема на честотен демудолатор за 70 мегахерца.Преправя се на 38 мегах. и можеш да ползваш стандартен тунер от ТV приемник.Ако не забравя ще проверя за броя и ще ти го пратя. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|