Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Има българско списание за Електроника?
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Info
Гост

МнениеПуснато на: Съб Фев 04, 2006 10:52    Заглавие: Има българско списание за Електроника? Отговорете с цитат

Някой знае ли дали има българско списание за Електроника? Имаше едно много хубаво "Млад конструктор" но не мога да го намеря по РЕП овете . Имам нужда от такова списание, има ли?
Върнете се в началото
IGBT
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Съб Фев 04, 2006 12:34    Заглавие: Отговорете с цитат

аз имам една камара списания ''Електрон Дайджест'' и ''Електрон за конструктори'' в магазините за електроника ги има!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Съб Фев 04, 2006 13:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Къде са тези магазини? Не може лида се продава като нормално списание по РЕП?
Върнете се в началото
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Съб Фев 04, 2006 13:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво е това РЕП ?
Списание има и "Радио Телевизия и електроника" до 2002 се е издавало
Руското "радио" май-все още се издава
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Съб Фев 04, 2006 14:04    Заглавие: Отговорете с цитат

PEП е разпространение на печата т.е. Павилионите дето се продават всички вестници и списания, преди години от можеше да си купиш руското "Радио" например от всякъде. Знам за "Електон - Дайджест" но не мисля че отговаря на изискванията на национално списание за електроника., то по скоро е рекламно на "Електроинвест" те си го продават и си рекламират продуктите и магазинете чрез него. Говоря за списание като руското "Радио", украинското "Радиохобби" и немското "Elektor", преди години тук беше така "Радио Телевизия Електроника", да можеш да си го купиш от всякъде, да е интересно и евтино. Всяк нация си има такова списание - ние защо нямаме????????
Върнете се в началото
venci_cenkin
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: pazardzik

МнениеПуснато на: Съб Фев 04, 2006 14:43    Заглавие: Списание Отговорете с цитат

Аз преди го получавах радио и телевизиа но маи вече не се издава. Несам го виздал по реповете ..Но както каза колегата по горе има само вав магазините за електроника .?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Съб Фев 04, 2006 21:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Вие как мислите малко странно изглежда такова списание да седи до жълтите вестници Laughing но наистина във всеки магазин за електроника съм виждал списания и справочници.
Върнете се в началото
di_rtv
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Dobrich

МнениеПуснато на: Съб Фев 04, 2006 22:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам дали издават списание млад конструктор но имат това: http://www.mladkonstruktor.bg/ ако това ти помага . А последното списание което купих беше Направи сам . имаше малко електроника но това беше отдавна. Мисля че списанията за електроника трябва да бъдат по масови и достъпни но за това че не са явно си има причини. Smile
Върнете се в началото
Tisho
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Нед Фев 05, 2006 9:46    Заглавие: Отговорете с цитат

За съжаление Млад Конструктор го спряха отдавна ( а сякаш беше доста добро , поне на мен ми харесваше)
А Електрона и той не е лош, сякаш малко цената удря повечко ама няма как. Все пак нещо се научава Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Колев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пон Фев 13, 2006 9:48    Заглавие: Отговорете с цитат

За съжаление няма българско. Има само на български. Нищо повече. Много ме е яд точно за това. Като се сетя баща ми колко книги и списания имаше от едно време и то почти всичките от български автори и на български език.... Къса ми се сърцето колеги. Толкова е гадно да няма литература за електрониката на "майчин език".
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети