| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Info Гост
|
Пуснато на: Съб Фев 04, 2006 10:52 Заглавие: Има българско списание за Електроника? |
|
|
| Някой знае ли дали има българско списание за Електроника? Имаше едно много хубаво "Млад конструктор" но не мога да го намеря по РЕП овете . Имам нужда от такова списание, има ли? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Фев 04, 2006 12:34 Заглавие: |
|
|
| аз имам една камара списания ''Електрон Дайджест'' и ''Електрон за конструктори'' в магазините за електроника ги има! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Фев 04, 2006 13:17 Заглавие: |
|
|
| Къде са тези магазини? Не може лида се продава като нормално списание по РЕП? |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Фев 04, 2006 13:22 Заглавие: |
|
|
Какво е това РЕП ?
Списание има и "Радио Телевизия и електроника" до 2002 се е издавало
Руското "радио" май-все още се издава |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Фев 04, 2006 14:04 Заглавие: |
|
|
| PEП е разпространение на печата т.е. Павилионите дето се продават всички вестници и списания, преди години от можеше да си купиш руското "Радио" например от всякъде. Знам за "Електон - Дайджест" но не мисля че отговаря на изискванията на национално списание за електроника., то по скоро е рекламно на "Електроинвест" те си го продават и си рекламират продуктите и магазинете чрез него. Говоря за списание като руското "Радио", украинското "Радиохобби" и немското "Elektor", преди години тук беше така "Радио Телевизия Електроника", да можеш да си го купиш от всякъде, да е интересно и евтино. Всяк нация си има такова списание - ние защо нямаме???????? |
|
|
 |
venci_cenkin Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 04, 2006 14:43 Заглавие: Списание |
|
|
| Аз преди го получавах радио и телевизиа но маи вече не се издава. Несам го виздал по реповете ..Но както каза колегата по горе има само вав магазините за електроника .? |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Фев 04, 2006 21:32 Заглавие: |
|
|
Вие как мислите малко странно изглежда такова списание да седи до жълтите вестници но наистина във всеки магазин за електроника съм виждал списания и справочници. |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 04, 2006 22:01 Заглавие: |
|
|
Не знам дали издават списание млад конструктор но имат това: http://www.mladkonstruktor.bg/ ако това ти помага . А последното списание което купих беше Направи сам . имаше малко електроника но това беше отдавна. Мисля че списанията за електроника трябва да бъдат по масови и достъпни но за това че не са явно си има причини.  |
|
|
 |
Tisho Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 05, 2006 9:46 Заглавие: |
|
|
За съжаление Млад Конструктор го спряха отдавна ( а сякаш беше доста добро , поне на мен ми харесваше)
А Електрона и той не е лош, сякаш малко цената удря повечко ама няма как. Все пак нещо се научава  |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2006 9:48 Заглавие: |
|
|
| За съжаление няма българско. Има само на български. Нищо повече. Много ме е яд точно за това. Като се сетя баща ми колко книги и списания имаше от едно време и то почти всичките от български автори и на български език.... Къса ми се сърцето колеги. Толкова е гадно да няма литература за електрониката на "майчин език". |
|
|
 |
|