Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Как да кача снимка?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Jermaine
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: с.Горно Нанадолнище

МнениеПуснато на: Пон Фев 06, 2006 1:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Така и така си купил вече кабела, дай да видим какъв е проблема с инсталирането му. Ако искаш да ти помогнем опиши какво си направил дотук с инсталирането му, какво ти казва уиндоуса, каква грешка ти дава. А за информация на колегата Jermaine за да прехвърлиш файлове през блутуут не ти трябва никакъв допълнителен софт, освен този дето върви с драйверите на блутуута. Съжалявам , че не съм прочел темата навреме , да ти кажа да не си купуваш кабел,защото той е само за този модел/марка , а блутуута е универсален, т.е. ако си смениш телефона няма да е неоходимо да си купуваш нов кабел

Да напълно съм съгласен с теб.Просто видях на сайта на самсунг тези програмки.А ти веднага се заяждаш.И все пак в крайна сметка в едно изречение си противоречиш сам. Exclamation Exclamation
Цитат:
за да прехвърлиш файлове през блутуут не ти трябва никакъв допълнителен софт, освен този дето върви с драйверите на блутуута.
А едната от този допълнителен софт се казва
"самсунг...........image editor"Естествено е да разбереш за какво служи.Не е драйвер за блутуут за всеки случай. Razz
А при мен беше по лесно през USB кабел отколкото през ИнфраРед.
evgevg
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Казанлък

МнениеПуснато на: Пон Фев 06, 2006 16:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Колеги много ви благодаря.Днес купих Блутуута инсталирах драйверите и поиска парола въведох тази на телефона 00000000 и всичко вече е наред.Качих снимките и всички сме много доволни особено децата.Радиуса му на действие е 100м.Евгени.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bily
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Сря Фев 08, 2006 21:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Не се заяждам, и изках да кажа точно това което съм казал "освен този дето върви с драйверите на блутуута" демек този дето го управлява като устройство, а не този дето ти комуникира с конкретния модел телефон. Конкретизирам нещата защото форума го четът и доста по-незнаещи от теб Wink . Затова си мисля, че трябва да се обяснява достатъчно конкретно и ясно. Извини ме ако съм те засегнал нещо Wink .

А за 100-те метра дето пише евгени - толкова хваща устройството ,а самия телефон доколкото съм запознат не работи на повече от 10м.
Jermaine
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: с.Горно Нанадолнище

МнениеПуснато на: Чет Фев 09, 2006 12:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Не се заяждам, и изках да кажа точно това което съм казал "освен този дето върви с драйверите на блутуута" демек този дето го управлява като устройство, а не този дето ти комуникира с конкретния модел телефон. Конкретизирам нещата защото форума го четът и доста по-незнаещи от теб Wink . Затова си мисля, че трябва да се обяснява достатъчно конкретно и ясно. Извини ме ако съм те засегнал нещо .

Ами нали за това е форум да научим нещо от по знаещи.Аз не претендирам че знам много но се старая да помагам.Rolling Eyes Нищо, значи аз не съм разбрал.Ами с IRDA(най накрая го пуснах,смених устройството) пак не иска допълнителен софт а само драйвери.Но е по-лесно със софт.За това му писах за програмите. Confused Извинявам се на всички ако с поста си съм ги подвел нещо.. Crying or Very sad
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети