|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jermaine Активен потребител

Регистриран на: 26 Дек 2005 Мнения: 95 Местожителство: с.Горно Нанадолнище
|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 1:24 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Така и така си купил вече кабела, дай да видим какъв е проблема с инсталирането му. Ако искаш да ти помогнем опиши какво си направил дотук с инсталирането му, какво ти казва уиндоуса, каква грешка ти дава. А за информация на колегата Jermaine за да прехвърлиш файлове през блутуут не ти трябва никакъв допълнителен софт, освен този дето върви с драйверите на блутуута. Съжалявам , че не съм прочел темата навреме , да ти кажа да не си купуваш кабел,защото той е само за този модел/марка , а блутуута е универсален, т.е. ако си смениш телефона няма да е неоходимо да си купуваш нов кабел |
Да напълно съм съгласен с теб.Просто видях на сайта на самсунг тези програмки.А ти веднага се заяждаш.И все пак в крайна сметка в едно изречение си противоречиш сам.  | Цитат: | | за да прехвърлиш файлове през блутуут не ти трябва никакъв допълнителен софт, освен този дето върви с драйверите на блутуута. | А едната от този допълнителен софт се казва
"самсунг...........image editor"Естествено е да разбереш за какво служи.Не е драйвер за блутуут за всеки случай.
А при мен беше по лесно през USB кабел отколкото през ИнфраРед. _________________ Пишете бавно за да се разберем бързо!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 16:06 Заглавие: |
|
|
| Колеги много ви благодаря.Днес купих Блутуута инсталирах драйверите и поиска парола въведох тази на телефона 00000000 и всичко вече е наред.Качих снимките и всички сме много доволни особено децата.Радиуса му на действие е 100м.Евгени. |
|
|
 |
Bily Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 08, 2006 21:02 Заглавие: |
|
|
Не се заяждам, и изках да кажа точно това което съм казал "освен този дето върви с драйверите на блутуута" демек този дето го управлява като устройство, а не този дето ти комуникира с конкретния модел телефон. Конкретизирам нещата защото форума го четът и доста по-незнаещи от теб . Затова си мисля, че трябва да се обяснява достатъчно конкретно и ясно. Извини ме ако съм те засегнал нещо .
А за 100-те метра дето пише евгени - толкова хваща устройството ,а самия телефон доколкото съм запознат не работи на повече от 10м. _________________ Никога не е късно да станеш за резил! |
|
|
 |
Jermaine Активен потребител

Регистриран на: 26 Дек 2005 Мнения: 95 Местожителство: с.Горно Нанадолнище
|
Пуснато на: Чет Фев 09, 2006 12:49 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Не се заяждам, и изках да кажа точно това което съм казал "освен този дето върви с драйверите на блутуута" демек този дето го управлява като устройство, а не този дето ти комуникира с конкретния модел телефон. Конкретизирам нещата защото форума го четът и доста по-незнаещи от теб Wink . Затова си мисля, че трябва да се обяснява достатъчно конкретно и ясно. Извини ме ако съм те засегнал нещо .
|
Ами нали за това е форум да научим нещо от по знаещи.Аз не претендирам че знам много но се старая да помагам. Нищо, значи аз не съм разбрал.Ами с IRDA(най накрая го пуснах,смених устройството) пак не иска допълнителен софт а само драйвери.Но е по-лесно със софт.За това му писах за програмите. Извинявам се на всички ако с поста си съм ги подвел нещо..  _________________ Пишете бавно за да се разберем бързо!!! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|