| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2006 0:24 Заглавие: Климатик CROWN 24-KA |
|
|
Колеги търся перка за външното тяло за този климатик.В БГ сервиз няма.Същите са и на климатиците VESTEL. Моля някой да ми помогне .Плащам си перката че ще стане проблем с клиента.Климатика бе обледил и отнесъл перката щото тя не е от еластична пластмаса а от обикновен бакелит.Турска работа но ми създава проблем. Захвата на перката е със контраклин болт страничен и тя влиза в оста като самата ос е изрязана от едната страна като ос на потенциометър.Ще бъда много благодарен на всеки който успее да ми помогне
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
airclima Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2006 15:24 Заглавие: |
|
|
| Аз незнам някой климатик с еластична перка и като сложиш новата и тя ще се чупи щом обледенява дай повече инфо диаметър на перка на оста дълбочина на отвора за оста. |
|
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2006 18:59 Заглавие: |
|
|
| Това което съм написал като вид климатик значи съм проучил кои перки на кои климатици са заменяеми. Досега на МИДЕА не съм сменявал перка но при разглабяне на такива на външни тела перките са поеластични и се усукват при огъване а не се чупят така лесно но от тези климатици перките не стават на Кроуните 24-ка а и те не се обледяват така силно за да си повредят перките щото имат доста по-дълъг дефрост |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2006 19:42 Заглавие: |
|
|
Абе поиспусне ли фреона всеки обледява Попита ли в Роял за перка от HAIER SANG TOYO На Хаиер е със зарязана ос на двигателя и се държи на контрагаика Остава и варианта да смениш мотора комплект с перката И какъв проблем имаш с клиента счупена перка не се признава за гаранция от никой сервиз остава варианта ти да си му го продал и да си му казал че до -25 градуса няма да има проблеми  |
|
|
 |
weso Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2006 13:55 Заглавие: |
|
|
| Клиента знае и си плаща ,но като не мога да намеря втора щото бяха два климатика отнесли перките, но за единя БГ-то имаха, а за вторият нямаха такава перка .В интерес на истината в Роял не съм попитал а за обледяване не е от малко фреон, а от недостатъчно дълго време за дефрост. Аи на тях им казах предварително ,че тези дървета не са за отопление, а само за охлаждане ама те решили да ги пускат и на греене |
|
|
 |
|