Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Климатик CROWN 24-KA

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
weso
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo

МнениеПуснато на: Нед Фев 12, 2006 0:24    Заглавие: Климатик CROWN 24-KA Отговорете с цитат

Колеги търся перка за външното тяло за този климатик.В БГ сервиз няма.Същите са и на климатиците VESTEL. Моля някой да ми помогне .Плащам си перката че ще стане проблем с клиента.Климатика бе обледил и отнесъл перката щото тя не е от еластична пластмаса а от обикновен бакелит.Турска работа но ми създава проблем. Захвата на перката е със контраклин болт страничен и тя влиза в оста като самата ос е изрязана от едната страна като ос на потенциометър.Ще бъда много благодарен на всеки който успее да ми помогне
Crying or Very sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
airclima
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Нед Фев 12, 2006 15:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз незнам някой климатик с еластична перка и като сложиш новата и тя ще се чупи щом обледенява дай повече инфо диаметър на перка на оста дълбочина на отвора за оста.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
weso
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Фев 12, 2006 18:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Това което съм написал като вид климатик значи съм проучил кои перки на кои климатици са заменяеми. Досега на МИДЕА не съм сменявал перка но при разглабяне на такива на външни тела перките са поеластични и се усукват при огъване а не се чупят така лесно но от тези климатици перките не стават на Кроуните 24-ка а и те не се обледяват така силно за да си повредят перките щото имат доста по-дълъг дефрост
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Нед Фев 12, 2006 19:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе поиспусне ли фреона всеки обледява Попита ли в Роял за перка от HAIER SANG TOYO На Хаиер е със зарязана ос на двигателя и се държи на контрагаика Остава и варианта да смениш мотора комплект с перката И какъв проблем имаш с клиента счупена перка не се признава за гаранция от никой сервиз остава варианта ти да си му го продал и да си му казал че до -25 градуса няма да има проблеми Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
weso
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 13, 2006 13:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Клиента знае и си плаща ,но като не мога да намеря втора щото бяха два климатика отнесли перките, но за единя БГ-то имаха, а за вторият нямаха такава перка .В интерес на истината в Роял не съм попитал а за обледяване не е от малко фреон, а от недостатъчно дълго време за дефрост. Аи на тях им казах предварително ,че тези дървета не са за отопление, а само за охлаждане ама те решили да ги пускат и на греене
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети