| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stereofonix Опитен потребител

Регистриран на: 15 Юли 2004 Мнения: 206 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Сря Мар 01, 2006 22:54 Заглавие: Пиране за Philips 21G1260 |
|
|
Значи взе да дава зеленикаво телевизора и мисля че някаде се губи червеният цвят .. ако е така кажете как да отстраня този проблем а ако се лажа ми помогнете да го оправя
Благодаря предварително  _________________ Винаги помисли дали наистина искаш да натиснеш бутона on/off , защото веднъж чуеш ли ... няма връщане назад .... просто си в играта! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Мар 01, 2006 23:28 Заглавие: |
|
|
Тва дали се губи червения цвят или се лъжеш само ти можеш да го кажеш,щото ти виждаш телевизора,на нас във форума ни е трудно да го видим,да не кажа невъзможно.Вариантите пред теб са два-ако се считаш че не ти е по силите да се справиш с ремонт на телевизора-в най-близкия сервиз отивай и там ще разберат със сигурност какво се губи и т.н.Тва го казвам в контекста на едно друго твое мнение от една друга тема,където каза,че "не се имаш за специалист в ремонта на телевизори"-цитирам те.Ако мислиш че ти е по-силите-почвай на твоя отговорност,но поне бъди по-конкретен-какво премери по телевизора,какво огледа извътре,до
какви изводи стигна и т.н.Така наготово няма кой да ти даде информация,просто защото ти самия не си дал почти никаква за проблема ти. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 0:34 Заглавие: |
|
|
дам това сам го казал наистина ... не лъжа какав е смисал да казвам че разбирам от телевизори като не е така но имам желание да се науча да ги оправям стига да имам покрепата и помоща от хората в тоз форум които са на ТИ с телевизорите ...
телевизора си работи добре без никакви други странични проблеми но картината е синио-зелена без никакво участие на червен цвят преди няколко дена като се усили звука по-силно се появяваше червеният ленти ( нормална картина ) но сега вече това не деиства ... ако имате кокретни въпроси питайте
Поздрави Stereofonix _________________ Винаги помисли дали наистина искаш да натиснеш бутона on/off , защото веднъж чуеш ли ... няма връщане назад .... просто си в играта! |
|
|
 |
DICHI Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 0:42 Заглавие: |
|
|
| Вземи един поялник,отвори капака на телевизора и като начало припой платката на кинескопа |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 0:43 Заглавие: |
|
|
| stereofonix написа: | дам това сам го казал наистина ... не лъжа какав е смисал да казвам че разбирам от телевизори като не е така но имам желание да се науча да ги оправям стига да имам покрепата и помоща от хората в тоз форум които са на ТИ с телевизорите ...
телевизора си работи добре без никакви други странични проблеми но картината е синио-зелена без никакво участие на червен цвят преди няколко дена като се усили звука по-силно се появяваше червеният ленти ( нормална картина ) но сега вече това не деиства ... ако имате кокретни въпроси питайте
Поздрави Stereofonix |
Така, както описваш проблема, струва ми се, че има студена спойка някъде по платката на кинескопа. Поработи с поялника там и пиши резултата. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 0:49 Заглавие: |
|
|
ок ощте утре при първа възможност се захващам с поялника  _________________ Винаги помисли дали наистина искаш да натиснеш бутона on/off , защото веднъж чуеш ли ... няма връщане назад .... просто си в играта! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 6:31 Заглавие: |
|
|
| Само една препоръка -в никакъв случай не запойвай при включен в контакта телевизор- за твоя безопасност е!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 13:12 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: | | stereofonix написа: | дам това сам го казал наистина ... не лъжа какав е смисал да казвам че разбирам от телевизори като не е така но имам желание да се науча да ги оправям стига да имам покрепата и помоща от хората в тоз форум които са на ТИ с телевизорите ...
Поздрави Stereofonix |
Така, както описваш проблема, струва ми се, че има студена спойка някъде по платката на кинескопа. Поработи с поялника там и пиши резултата. |
Благодаря ти много наистина беше студена спойка на един лентов кабел сега всичко е 6+  _________________ Винаги помисли дали наистина искаш да натиснеш бутона on/off , защото веднъж чуеш ли ... няма връщане назад .... просто си в играта! |
|
|
 |
|