Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Пиране за Philips 21G1260

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
stereofonix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Нова Загора

МнениеПуснато на: Сря Мар 01, 2006 22:54    Заглавие: Пиране за Philips 21G1260 Отговорете с цитат

Значи взе да дава зеленикаво телевизора и мисля че някаде се губи червеният цвят .. ако е така кажете как да отстраня този проблем а ако се лажа ми помогнете да го оправя
Благодаря предварително Smile
Гост

МнениеПуснато на: Сря Мар 01, 2006 23:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Тва дали се губи червения цвят или се лъжеш само ти можеш да го кажеш,щото ти виждаш телевизора,на нас във форума ни е трудно да го видим,да не кажа невъзможно.Вариантите пред теб са два-ако се считаш че не ти е по силите да се справиш с ремонт на телевизора-в най-близкия сервиз отивай и там ще разберат със сигурност какво се губи и т.н.Тва го казвам в контекста на едно друго твое мнение от една друга тема,където каза,че "не се имаш за специалист в ремонта на телевизори"-цитирам те.Ако мислиш че ти е по-силите-почвай на твоя отговорност,но поне бъди по-конкретен-какво премери по телевизора,какво огледа извътре,до
какви изводи стигна и т.н.Така наготово няма кой да ти даде информация,просто защото ти самия не си дал почти никаква за проблема ти.
Върнете се в началото
stereofonix
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 02, 2006 0:34    Заглавие: Отговорете с цитат

дам това сам го казал наистина ... не лъжа какав е смисал да казвам че разбирам от телевизори като не е така но имам желание да се науча да ги оправям стига да имам покрепата и помоща от хората в тоз форум които са на ТИ с телевизорите ...
телевизора си работи добре без никакви други странични проблеми но картината е синио-зелена без никакво участие на червен цвят преди няколко дена като се усили звука по-силно се появяваше червеният ленти ( нормална картина ) но сега вече това не деиства ... ако имате кокретни въпроси питайте
Поздрави Stereofonix
DICHI
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: VRACA

МнениеПуснато на: Чет Мар 02, 2006 0:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Вземи един поялник,отвори капака на телевизора и като начало припой платката на кинескопа
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Чет Мар 02, 2006 0:43    Заглавие: Отговорете с цитат

stereofonix написа:
дам това сам го казал наистина ... не лъжа какав е смисал да казвам че разбирам от телевизори като не е така но имам желание да се науча да ги оправям стига да имам покрепата и помоща от хората в тоз форум които са на ТИ с телевизорите ...
телевизора си работи добре без никакви други странични проблеми но картината е синио-зелена без никакво участие на червен цвят преди няколко дена като се усили звука по-силно се появяваше червеният ленти ( нормална картина ) но сега вече това не деиства ... ако имате кокретни въпроси питайте
Поздрави Stereofonix

Така, както описваш проблема, струва ми се, че има студена спойка някъде по платката на кинескопа. Поработи с поялника там и пиши резултата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stereofonix
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 02, 2006 0:49    Заглавие: Отговорете с цитат

ок ощте утре при първа възможност се захващам с поялника Wink
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Мар 02, 2006 6:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Само една препоръка -в никакъв случай не запойвай при включен в контакта телевизор- за твоя безопасност е!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
stereofonix
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 03, 2006 13:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Tokio написа:
stereofonix написа:
Поздрави Stereofonix

Така, както описваш проблема, струва ми се, че има студена спойка някъде по платката на кинескопа. Поработи с поялника там и пиши резултата.

Благодаря ти много наистина беше студена спойка на един лентов кабел сега всичко е 6+ Laughing
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети