Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

NEC n21i

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пон Мар 06, 2006 19:41    Заглавие: NEC n21i Отговорете с цитат

Подариха ми този телефон,но без батерия.Днес му купих нова батерия,но при включването ми се появява на екрана това съобщение "Check battery powering down" ,индикациятя за батерия започва да мига в червено и телефона се изключва.Това става и когато го включа на заряд.Може ли някой да ми помогне с този проблем???
Върнете се в началото
Pepi Petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Vidin

МнениеПуснато на: Вто Мар 07, 2006 19:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако още те интересува този проблем можеш да оставиш телефона с батерията под заряд за около час ако не започне да зарежда нормално трябва да се отбиеш до някои сервиз да ти вьзбудят малко батерията,ако и след това не стартира телефона лошо или батерията не е кадьрна или телефона си има проблем и за това го продават без батерия.Значи ако батерията която са ти продали е била с много ниско напрежение в нея телефона се опитва да я пусне да зарежда но трьгва с голям ток на заряд и изключва.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Вто Мар 07, 2006 22:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за отговора,но проблема явно не е там,защото вече го носих на сервиз и то на два,но и в двата ми казаха че телефона не разпознава батерията.От средното и краче трябвало да излиза някакво точно определено напрежение.Явно ще ми трябва оригинална батерия или поне някоя втора употреба,но не знам как и от къде да намеря такава?!?Помагайте.............!
Върнете се в началото
yosko_1
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Мар 12, 2006 15:29    Заглавие: Отговорете с цитат

и аз търся батерия за този модел. ако някой знае къде има истински да пише.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети