|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 19:41 Заглавие: NEC n21i |
|
|
| Подариха ми този телефон,но без батерия.Днес му купих нова батерия,но при включването ми се появява на екрана това съобщение "Check battery powering down" ,индикациятя за батерия започва да мига в червено и телефона се изключва.Това става и когато го включа на заряд.Може ли някой да ми помогне с този проблем??? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 19:56 Заглавие: |
|
|
| Ако още те интересува този проблем можеш да оставиш телефона с батерията под заряд за около час ако не започне да зарежда нормално трябва да се отбиеш до някои сервиз да ти вьзбудят малко батерията,ако и след това не стартира телефона лошо или батерията не е кадьрна или телефона си има проблем и за това го продават без батерия.Значи ако батерията която са ти продали е била с много ниско напрежение в нея телефона се опитва да я пусне да зарежда но трьгва с голям ток на заряд и изключва. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 22:02 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за отговора,но проблема явно не е там,защото вече го носих на сервиз и то на два,но и в двата ми казаха че телефона не разпознава батерията.От средното и краче трябвало да излиза някакво точно определено напрежение.Явно ще ми трябва оригинална батерия или поне някоя втора употреба,но не знам как и от къде да намеря такава?!?Помагайте.............! |
|
|
 |
yosko_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 15:29 Заглавие: |
|
|
и аз търся батерия за този модел. ако някой знае къде има истински да пише. _________________ Skype-yosko_1 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|