Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Помощ за Blaupunkt car 300 - КОД!!!
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
trubel
Гост

МнениеПуснато на: Нед Апр 09, 2006 16:07    Заглавие: Помощ за Blaupunkt car 300 - КОД!!! Отговорете с цитат

Здравейте,

вече изпадам в истерия, защото не мога да си намеря кода за касетофона Blaupunkt car 300. Ще съм Ви благодарен ако ми помогнете. Данните са следните:
s/n gm1300v3465980
type 7647852320

Благодаря Ви предварително.
Върнете се в началото
kostadin iantchev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Нед Апр 09, 2006 16:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Тук кодове по сериен номер не се смятат!!!
saaemo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Нед Апр 09, 2006 16:22    Заглавие: Re: Помощ за Blaupunkt car 300 - КОД!!! Отговорете с цитат

trubel написа:
Здравейте,

вече изпадам в истерия,

има доктори Very Happy
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Нед Апр 09, 2006 17:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Разбрах че Госта e от Шумен .Може да ме намериш на 0888 799 723
nik_69
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Апр 10, 2006 9:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Е,човекът иска Free,а доколкото се досещам познава доста техници в града Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ФОРМАТЦЕВТ
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Лясковец BG

МнениеПуснато на: Пон Апр 10, 2006 21:10    Заглавие: Отговорете с цитат

предполагам че, кастофона не е твой и ако си се наел да го "разкодираш" поне трябва да имаш елементарна представа как да намериш начина ... а ако не става с калкулатора ти за BlauPunkt се замисли върху въпроса да събереш един прост програматор за 68HC05 - няма да ти е излишен Very Happy
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
omegata
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: gabrovo

МнениеПуснато на: Вто Апр 11, 2006 10:27    Заглавие: Отговорете с цитат

пробвай 1234 10 пъти ако не стане ги обърни 4321 пак 10 пъти Laughing
trubel
Гост

МнениеПуснато на: Сря Апр 12, 2006 12:15    Заглавие: Благодарност за отговорите Отговорете с цитат

Благодаря на всички за компетентните мнения. Касетофона е мой, само че след -20 градусовите температури не успях да намеря кода, за да го разкодирам след като презареждах акомулатора.
Както някой се е досетил бих желал да получа кода безплатно. Не бих искал да давам пари на човек, който се е сдобил с нелицензиран софтуер и се опитва да продава код за по 15-20 лв.
Вече няма значение...от английски сайт колегите ми помогнаха и вече касетофона бачка безотказно Very Happy
Благодаря все пак на всички.
Върнете се в началото
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Сря Апр 12, 2006 12:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Странно търговец на китаиски играчки да нарича Англиискте техници колеги Shocked Shocked Shocked
prodan_
Гост

МнениеПуснато на: Сря Апр 12, 2006 12:41    Заглавие: Отговорете с цитат

интересно, а вашата ОС на компютъра също е лицензирана , така ли ?
или може би работите с Линукс????
какво трябва да означава
"човек, който се е сдобил с нелицензиран софтуер и се опитва да продава код за по 15-20 лв" ?
в повечето случаи тези кодове ние не си ги смучим от пръстите, а за да се доберем дотях сме положили не малко усилия и ни е коствало не една и две безсънни нощи, и купчина пдф-и на разните му там производители на знайни и незнайни чипове!!
за мое, а смятам и на колегите, най-голямо съжаление апаратът ви не е ходил при някой нормален майстор .... тогава щеше да е интересно на кой английски сайт щяха да ви дадат кода Sad
-------------
към колегите - е, сега разбрахте ли какво дърво го хапнахме с тия подаяния дето някои раздават във вид на кодове калкулирани по сериен номер:(Sad
това е може би единственият път когато съм съжалявал, че съм се оказал прав(цитирам какво съм писал по въпроса преди време)
"..... щото съвсем скоро ще почнете да чувате от клиентите си "КОЛКО??КОЛКО?? ... ЛЕВА?? ЧЕ ТО В И-НЕТА ГИ СМЯТАТ БЕЗПЛАТНО, УЕ!"
и иди после че обяснявай че апаратите ги правиш по оня начин с поялника и не е като да натиснеш неколко бутона на клавиатурата (та да не ти се цупят кат щипнати булки когато си търсиш парите). Щото у клиентите се наслагва мнението че ние си седим с лаптопите по офисите и редим по цял ден пасианси, и само чакаме некой будала да дойде да му видим кодчето с калкулатора за да гушнем кинтите....."

на мен лично ми се е случвало подобно,след като дойдоха да им сваля апарата, на въпроса какво смятат да го правят ми отговориха "а ми то в нета ще ни го разкодират"....SadSadSad
затова БАН за всеки искащ код за апарат по сериен номер (стига да не е апарат за които все още няма достъпни програмни средства за разкодиране) , че и за този, раздаващ кодове на ляво и дясно, парадирайки с калкулаторите си !!!!!!!!!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети