| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 12:55 Заглавие: |
|
|
| Със Сонитата трябва да се обикаля 5 пъти съседния блок и то с нечетен номер иначе нищо не става. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 16:53 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Гриша има и един тънък момент.Ти му казваш че нищо му няма на телевизора и не му вземаш пари. Той не ти вярва носи го на друг сервиз там му вземат пари без нищо да са му правили. Клиента го заниса в тях и телевизора си показва там дефекта . Тогава какво става ?? Тия дето са му взели пари ще отнесат калая Ето ти един пресен пример / то да се смее ли човек или да плаче./Някъде след Нова година ми карат един ORION и ги питам за дефекта. Абе казват картината е с различни цветове образите са ту сини ту зелени. Веднага ми мина през ума че кинескопа е намагнитен и първата ми работа беше както винаги да си направя майтап.Викам му не е трябвало да ми го докарваш телевизора а само е трябвало да обиколиш с него блока и да го пуснеш . Картината ще ти се оправи. Ей сега ще видиш че телевизора е станал .Включвам го и действително се показа картина каквато трябва да бъде . Изключвам му го и му го давам . Той пита какво ще струва .Казвам нищо то не струва само мъкненето.
Но историята има едно продължение . Тогава при мен бяха двама приятели от съседния блок и видяха всичко това но не стана въпрос за плащането. Каква ми беше изненадата когато преди десетина дни единия от тия приятели го гледам да носи Фуная си но не към сервиза ми ами обиколи блока с него и пак се прибра в входа си. След десетина минути идва и ми вика брей майка му стара аз мислех че преди се майтапеше с оня човек но то било истина. И моя телевизор така му се появиха цветовете и сега като обиколих блока с него и го пуснах то той се оправи.
Та мисълта ми е че спокойно може човек да му вземе 20 на такъв дефект без да отваря телевизора но пък друга си е тръпката като гледаш как някой обикаля блока носейки телевизора си на ръце.Добре че не бях казал на първия клиент да обикаля квартала с телевизора че голям смях щеше да падне пък тогава.  |
Пич,ами ако колоните на уредбата са му някъде на близо до ТВ-то,и маратонец да е -жална му майка! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 17:02 Заглавие: |
|
|
Ами то затова комплексите са големи . Ще обикаля с телевизора целия комплекс докато му се свят завие и готово  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 17:06 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Ами то затова комплексите са големи . Ще обикаля с телевизора целия комплекс докато му се свят завие и готово  |
Да ,ама пак се връща при колоните-или казваш ,той вече е свикнал на темпото?! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 18:58 Заглавие: |
|
|
Ами да му мисли този колега който му е взел пари. Затова връщайки се към заглавието на темата и четейки всичко написано до тук то извода е един. Никога не вземай пари за нещо за което не си положил труд  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 19:03 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Ами да му мисли този колега който му е взел пари. Затова връщайки се към заглавието на темата и четейки всичко написано до тук то извода е един. Никога не вземай пари за нещо за което не си положил труд  |
ЕТО, ТОВА Е ВЯРНОТО РЕШЕНИЕ! |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 19:38 Заглавие: |
|
|
| Пълна подкрепа,обаче защо целия съвокуп-лен български народ си мисли,че всеки телевизионен техник е добре,защтот взима 5 лева само да свали капака и да го върне обраттно?...Винаги съм си задавал този въпрос.... |
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 20:11 Заглавие: |
|
|
Клиента винаги има право Целта на професионалиста е да открие дефекта и да си вземе парите  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 20:16 Заглавие: |
|
|
| fonev_tv написа: | Клиента винаги има право Целта на професионалиста е да открие дефекта и да си вземе парите  |
Точно!А ако питаш мен-най мразя да СЛАГАМ капаци.Някои от тях отнемат толкова време... |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 20:56 Заглавие: |
|
|
Ами нашите Ловешки клиенти са подковани още от комунистическо време че само отварянето на един цветен телевизор струва 15лв и те от тогава си ги носят без капаци и така си спестяват 15лв за отварянето. Хелиос язък че твоите клиенти са Габровци и не са се сетили за тоя номер до сега.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|