Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

здрав телевизор в сервиза
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
grishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Апр 11, 2006 12:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Със Сонитата трябва да се обикаля 5 пъти съседния блок и то с нечетен номер иначе нищо не става.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
helios
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Pirdop/Zlatica

МнениеПуснато на: Вто Апр 11, 2006 16:53    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
Гриша има и един тънък момент.Ти му казваш че нищо му няма на телевизора и не му вземаш пари. Той не ти вярва носи го на друг сервиз там му вземат пари без нищо да са му правили. Клиента го заниса в тях и телевизора си показва там дефекта . Тогава какво става ?? Тия дето са му взели пари ще отнесат калая Wink Ето ти един пресен пример / то да се смее ли човек или да плаче./Някъде след Нова година ми карат един ORION и ги питам за дефекта. Абе казват картината е с различни цветове образите са ту сини ту зелени. Веднага ми мина през ума че кинескопа е намагнитен и първата ми работа беше както винаги да си направя майтап.Викам му не е трябвало да ми го докарваш телевизора а само е трябвало да обиколиш с него блока и да го пуснеш . Картината ще ти се оправи. Ей сега ще видиш че телевизора е станал .Включвам го и действително се показа картина каквато трябва да бъде . Изключвам му го и му го давам . Той пита какво ще струва .Казвам нищо то не струва само мъкненето.
Но историята има едно продължение . Тогава при мен бяха двама приятели от съседния блок и видяха всичко това но не стана въпрос за плащането. Каква ми беше изненадата когато преди десетина дни единия от тия приятели го гледам да носи Фуная си но не към сервиза ми ами обиколи блока с него и пак се прибра в входа си. След десетина минути идва и ми вика брей майка му стара аз мислех че преди се майтапеше с оня човек но то било истина. И моя телевизор така му се появиха цветовете и сега като обиколих блока с него и го пуснах то той се оправи.
Та мисълта ми е че спокойно може човек да му вземе 20 на такъв дефект без да отваря телевизора но пък друга си е тръпката като гледаш как някой обикаля блока носейки телевизора си на ръце.Добре че не бях казал на първия клиент да обикаля квартала с телевизора че голям смях щеше да падне пък тогава. Very Happy Very Happy Very Happy

Пич,ами ако колоните на уредбата са му някъде на близо до ТВ-то,и маратонец да е -жална му майка!
Върнете се в началото
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Вто Апр 11, 2006 17:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами то затова комплексите са големи . Ще обикаля с телевизора целия комплекс докато му се свят завие и готово Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
helios
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 11, 2006 17:06    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
Ами то затова комплексите са големи . Ще обикаля с телевизора целия комплекс докато му се свят завие и готово Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Да ,ама пак се връща при колоните-или казваш ,той вече е свикнал на темпото?!
Върнете се в началото
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 11, 2006 18:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами да му мисли този колега който му е взел пари. Затова връщайки се към заглавието на темата и четейки всичко написано до тук то извода е един. Никога не вземай пари за нещо за което не си положил труд Very Happy
helios
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 11, 2006 19:03    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
Ами да му мисли този колега който му е взел пари. Затова връщайки се към заглавието на темата и четейки всичко написано до тук то извода е един. Никога не вземай пари за нещо за което не си положил труд Very Happy

ЕТО, ТОВА Е ВЯРНОТО РЕШЕНИЕ!
Върнете се в началото
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Апр 11, 2006 19:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Пълна подкрепа,обаче защо целия съвокуп-лен български народ си мисли,че всеки телевизионен техник е добре,защтот взима 5 лева само да свали капака и да го върне обраттно?...Винаги съм си задавал този въпрос....
Върнете се в началото
fonev_tv
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11

МнениеПуснато на: Вто Апр 11, 2006 20:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Клиента винаги има право Exclamation Целта на професионалиста е да открие дефекта и да си вземе парите Idea
Върнете се в началото
helios
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 11, 2006 20:16    Заглавие: Отговорете с цитат

fonev_tv написа:
Клиента винаги има право Exclamation Целта на професионалиста е да открие дефекта и да си вземе парите Idea

Точно!А ако питаш мен-най мразя да СЛАГАМ капаци.Някои от тях отнемат толкова време...
Върнете се в началото
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 11, 2006 20:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами нашите Ловешки клиенти са подковани още от комунистическо време че само отварянето на един цветен телевизор струва 15лв и те от тогава си ги носят без капаци Wink и така си спестяват 15лв за отварянето. Хелиос язък че твоите клиенти са Габровци и не са се сетили за тоя номер до сега. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 4 от 6

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети